Billede af pige der kigger på fisk

Medlemsfordel

Jyllandsakvariet

Få 20 % rabat på entrébillet

Adresse
Jyllandsakvariet
Vesterhavsgade 16
7680 Thyborøn
Info
Få 20 % rabat på entrébillet
Annonce

Jyllandsakvariet – meget mere end bare fisk

I fiskerbyen Thyborøn ligger Danmarks hyggeligste akvarium. Her er plads til de nærværende, naturlige oplevelser. Du kommer helt tæt på hajer, rokker og fisk i de mange rørebassiner og kan endda give en hånd med flere gange om ugen, når der fodres. Oplevelser for både store og små er der masser af. Børnene kan lege på de mange maritime legepladser, i en ubåd, på et piratskib eller finde rav på den indendørs ravstrand.

Der er også et kreativt strandværksted, hvor I som familie kan hygge jer med kreative projekter. En entrébillet til Jyllandsakvariet er gyldig i 7 dage, så I kan komme igen ligeså meget I har lyst i en hel uge. Jyllandsakvariet er en oplevelse året rundt.

Som DCU-medlem får du 20% rabat på entrébilletten til Jyllandsakvariet.

Jyllandsakvariet er desuden Vestkystens største udbyder af guidede naturoplevelser. Mange af outdoorturene tager deres udgangspunkt fra Thyborøn. Herfra går turen på gåben, med traktorbus eller med safaribåd ud i Limfjorden til de nuttede sæler eller de legesyge delfiner, der er blevet faste beboere i Thyborøn Kanal i de senere år.

Læs mere og find åbningstider på her.

Bemærk, rabatten gælder ikke kombibilletter og kan ikke kombineres med andre rabatter.

HUSK DIT DCU-MEDLEMSKORT

Billede af fisk der bliver fodret
Foto: Jyllandsakvariet