Vogne og udstyr

Køleskabe, der pludselig ikke køler

Skrevet af Erling Jepsen, 26-06-2021 - 10:59

Jeg har tidligere været med i en tråd, hvor vi var utilfredse med køleskabe, der ikke kunne holde på kulden, specielt om sommeren.

For et par år siden fik jeg ny c-vogn af anerkendt mærke med et Dometic køleskab. Og til min store glæde virker det bare altid. MEN her for nylig kunne det alligevel ikke holde kulden. Temperaturen steg til 10 grader og køleskabet slog selv over på gas?? - men det skal det også, når der er noget galt, så fint nok.

Jeg klagede min nød over køleskabet til mit værksted... Snak med værkstedet: jeg ankom til campingpladsen midt i ugen. Vi var ikke mange på pladsen, men fastliggerne kommer jo om fredagen og det var fredag og lørdag, det var galt med strømmen. Når vi bliver for mange på en campingplads, er der campingpladser, der ikke kan holde spændingen oppe, og så går køleskabet i stå, den mangler strøm/spænding. 

Ovenståede er åbenbart et almindeligt fænomen. Det var jeg ikke klar over, så nu er jeg hurtig til selv at sætte køleskab på gas, hvis bajerne ikke er kolde.

Det er selvfølgelig træls, at vi betaler for noget, der ikke duer, men at det ikke duer, er også rart at vide.

Hilsen Erling