Camping i Danmark

Store komfortpladser til fastliggere og kørende gæster

Skrevet af Erik Dau, 13-04-2021 - 13:54

Det er ikke så meget størrelsen det kommer an på, men muligheden for at koble byvand og afløb til campingvognen for os kørende. Jeg har besøgt de fleste dcu pladser, men kun mødt det på Blommehaven i Århus.

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 13-04-2021 - 16:05

Mærkeligt at man efterlyser dette som kørende campist.

Fordelen ved de pladser må da være størst hvis man ligger der i længere tid.

Ikke noget vi efterspørger sommuligevåcamping.

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 13-04-2021 - 16:10

Ikke noget vi efterspørger som mobile campister - skulle der have stået.

Skrevet af Flemming Udbjørg, 24-04-2021 - 19:18

Som 100% kørende campister, ville vi aldrig styre efter - og betale for - komfortpladser og ekstra udgifter. Netop på DCUs pladser synes vi det er rimeligt nemt at få en god plads - og turen til/fra vandhane og splidevandsplads, ser vi som motionsture.

Hvis flere kørende campister har samme ønske rom særlige komfortpladser, vil sådanne særlige pladser til de kørende, hurtigt komme til at stå tomme i hovedparten af tiden. Og det er pladserne nok ikke interesseret i!

Men kan I som kørende campister da ikke få lov til at booke ind på en evt. ledig komfortplads?  Og hvis alle pladser er optaget så er det vel bare sådan! Pladserne kan jo ikke oprette og holde sådanne pladser fri, så eventuelle kørende campister som gerne vil betale ekstram skulle dukke op.

Jeg forstår godt spørgsmålet - men tror ikke rigtig på behovet. Og pladserne skal ikke oprette flere pladser, som koster os flere penge at holde klar til de få, som har behovet.

Skrevet af Peder Kjær, 16-02-2023 - 20:06

Vi har fået lavet stik på campingvogn så vi har mulighed for at tilslutte byvand. For os der er kørende campister er det rart med godt vand i hanerne, og ikke behøver at tænke på tanken - hverken om vandkvaliteten er forringet pga stillestående vand i en ikke helt tom tank. 
jeg forstår ikke hvorfor der ikke laves vandhane med kloak på halvdelen af pladserne på en campingplads. 

Vi er jo på ferie og slipper så for at slæbe vand

 

Skrevet af Jens Pedersen, 22-02-2023 - 14:23

Du forstår ikke hvorfor det ikke laves på halvdelen af pladserne...... fordi det koster KASSEN at lave vand- og afløbsinstallationer i den form, og det er vi ikke ret mange, der vil betale for. 

Du savner det på ferien, det kan jeg som sådan godt forstå, måske du kun camperer en relativ kort periode om året og er derfor klar på at betale det som "luksus" koster i denne periode.

Men pladserne lever jo af campister hele året rundt og der er ikke ret megen efterspørgsel på de dyre pladser fra os, der camperer spredt over hele året. Vi er afsted mange overnatninger og så betyder prisen nok væsentligt mere. Hentning og aflevering af vand accepterer vi gerne for ikke at blive flået økonomisk.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her