Camping i Danmark

Store komfortpladser til fastliggere og kørende gæster

Skrevet af Erik Dau, 13-04-2021 - 13:54

Det er ikke så meget størrelsen det kommer an på, men muligheden for at koble byvand og afløb til campingvognen for os kørende. Jeg har besøgt de fleste dcu pladser, men kun mødt det på Blommehaven i Århus.

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 13-04-2021 - 16:05

Mærkeligt at man efterlyser dette som kørende campist.

Fordelen ved de pladser må da være størst hvis man ligger der i længere tid.

Ikke noget vi efterspørger sommuligevåcamping.

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 13-04-2021 - 16:10

Ikke noget vi efterspørger som mobile campister - skulle der have stået.

Skrevet af Flemming Udbjørg, 24-04-2021 - 19:18

Som 100% kørende campister, ville vi aldrig styre efter - og betale for - komfortpladser og ekstra udgifter. Netop på DCUs pladser synes vi det er rimeligt nemt at få en god plads - og turen til/fra vandhane og splidevandsplads, ser vi som motionsture.

Hvis flere kørende campister har samme ønske rom særlige komfortpladser, vil sådanne særlige pladser til de kørende, hurtigt komme til at stå tomme i hovedparten af tiden. Og det er pladserne nok ikke interesseret i!

Men kan I som kørende campister da ikke få lov til at booke ind på en evt. ledig komfortplads?  Og hvis alle pladser er optaget så er det vel bare sådan! Pladserne kan jo ikke oprette og holde sådanne pladser fri, så eventuelle kørende campister som gerne vil betale ekstram skulle dukke op.

Jeg forstår godt spørgsmålet - men tror ikke rigtig på behovet. Og pladserne skal ikke oprette flere pladser, som koster os flere penge at holde klar til de få, som har behovet.