Camping i Danmark

Dagcamping med campingvogn

Skrevet af Erik Dichoe Stjernholm, 06-12-2021 - 10:18

Vi holder af at tage en dag på tur med campingvognen, det som tidligere kaldtes dagcamping. 

Altså et sted hvor det ikke er tilladt at overnatte, men tilladt at tage ophold en dag med campingvognen. 

Synes ikke den type steder findes mere, kan ikke findes via Google som kun viser den type steder i udlandet.

Der er enorm fokus på steder til autocampere, men vi finder ikke steder til campingvognen.

Ville blive glad for gode tip til den type ophold, til supplement til alm campingture.

Gode steder søges

Skrevet af Knud aa Hansen , 06-12-2021 - 13:32

Du har nok ret i at der fokuseres på autocampere men på enhver offl. parkeringsplads uden tidsbegrænsning må I gerne golde med en cv, helt konkret ved jeg der er en lidt nord for Øster Hurup og svtjh også en mellem Ålbæk og Skagen

Skrevet af Martin Vangsø, 30-12-2021 - 20:20

I har ret i at der bliver fokuseret på autocamper selv i DCU som eller skulle vare tage campingpladser og alle campister vores egen formand indbefattet, hun farer land og rige rundt og fortæller hvor skønt det er med autocamper der er du den frie fugl og du behøver ikke at benytte campingpladser. I stedet at arbejde for at vi alle behandles ens uanset hvordan du campere, vi har oplevet at på autocamper pladser at blive bortvist selv om der var masser af plads, selv i udlandet. Vi har camperet siden 1987 og tingene er kun blevet være. Mvh. Martin Vangsø

Skrevet af Peter Jentoft Ebdrup, 08-01-2022 - 19:01

Det er ikke helt rigtigt, det du skriver om: "men på enhver offl. parkeringsplads uden tidsbegrænsning må I gerne golde med en cv,..."

Det er de enkelte kommuner, som har ansvaret/retten til at lave en parkeringsbekendtgørelse for deres egen kommune. Og disse parkeringsbekendtgørelser er forskellige fra kommune til kommune.
I Slagelse kommune står der: "Påhængskøretøjer som campingvogne, trailere mv. må indenfor tættere bebygget område i tidsrummet kl. 20.00 til kl. 06.00 ikke parkere på offentlige veje, gader, parkeringspladser og private fællesveje."

Så hvis du vil dag-campere i Slagelse kommune inden for tættere bebygget område, så skal du altså forlade området senest kl. 20:00. Og du må ikke ankomme før end kl. 06:00.

I sommeren kan det være lidt tidligt, at skulle pakke sammen kl 20:00, men det er altså betingelsen i Slagelse kommune.

Hvis I vil være helt sikre på, hvor I må parkere campingvognen uden for campingpladserne, så skal I lige tage de lokale kommunale parkeringsbestemmelser i ed.

https://www.slagelse.dk/erhverv/veje-taxi-og-havne/parkering-af-tunge-koeretoejer/regler-for-parkering