Vogne og udstyr

Hvilken motor til autocamper.

Skrevet af Helle Nielsen, 18-09-2023 - 13:53

Har en drøm om at købe en autocamper. Jeg har kikket på en Weinsberg cara compact 640 MES Suite, på en Mercedes-Benz motor, eller en knaus Van wave 640 MEG, på Man motor eller en anden knaus på vw motor, hvilken en vil i vælge.
Vi er 2 personer og 2 - 4 børnebørn.

Køre gerne syd på om sommeren

Har haft campingvogn i mange år, men nu skal drømmen udleves

har Alm. Kørekort kat. B

Skrevet af Allan Schmidt, 28-09-2023 - 16:16

Jeg tro ikke det er så vigtig hvad for en motor du er ude efter, jeg tro det mere vigtig hvor meget kan jeg fylde i vognen uden at køre med overlæs, når 2 voksne 4 børnebørn, diesel,vand tøj og alt muligt andet hvis det er en brugt du er ude efter, så få den vejet inden du køber den så kan du se hvad der er tilbage af vægten

Skrevet af Michael Ravnholt, 30-10-2023 - 14:01

hej :)

Jeg ville kun gå efter mercedes :) har boxet med motorer hele min voksen tilværelse, og PSA dvs. Fiat er en del af denne franske produktion af motorer.... det bliver altid fremlagt som ok :( meeen det er det ikke. :) mange af de nye motorer køre med olie på tandremmen. lige det er mega dårligt.... fordi en lidt forkert olie, så er skaden sket.

Skrevet af Allan Schmidt, 31-10-2023 - 15:33

Jamen du skal da købe den motor du synes bedst om, til jeg så har en anden mening kan du så være lige glad med, køb den bil du vil har det andet er jo ikke så vigtig.

 

 

Skrevet af Allan Schmidt, 01-11-2023 - 13:41

Du skriver du kun gå kun efter Mercedes jamen så er det da det du skal gøre, jeg er sådan set lige glad hvad for en bil du synes bedst om, jeg skriver hvis det var mig ville jeg gå efter vægt og indretning,og ikke så meget, hvad det er for en bil,  jeg har selv Fiat og er meget tilfreds 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her