Camping i Danmark

nye priser

Skrevet af Verner Skov Hansen, 28-04-2022 - 12:46

det er en dårlig politik at dagscampister skal betale så meget for strøm, 46 kr. i døgnet vil betyde vi skal betale 13 kr pr kwh, efter måler 6kr, hvorfor kan vi ikke afregne efter måler som fastliggere, jeg vil kalde det for ågerpriser, og det vil ikke få folk til at spare på strømmen, men måske bruge mere end ellers tænk over det, og lad os igen få målerafregning.

Hvis elbilejere kunne føle sig fristet til at sætte sit kabel på kablet fra standeren på pladsen, kan jeg godt forstå dem, ladeprisen hos clever vil være  lavere end strøm hos DCU, clever lever af at levere strøm.

Det gør DCU ikke, men vil måske gerne gøre det, lad os nu få en rimelig pris, det kan gøre efter forbrug med måler som vi gjorde før i tiden, så vil der blive sparet på energien, hvis prisen er fast er der ingen der sparer.  

Verner Skov Hansen

Skrevet af Per Østergaard Nielsen, 29-04-2022 - 00:15

Prisen på el er lige nu ca. 3,87 inkl. alt fra selvskaberne. 

 

vi betaler lige nu 4,5 kr. pr. kw som fastlægger, hvis i hæver prisen til 6 kr. pr kw. er det en prisstigning på 33 %, det er ikke rimelig at hæve prise så meget.

Hvis i vil gør dette, vil det så ikke være mere rimeligt at se på hvad koster det på andre pladser, Ebeltoft stram camping er det 5 kr. pr. kw.

Blushøj er det 4.5 kr. pr kw.

Tænker at 5 kr. kw. vil være mere rimelig, eller man ser hvad er prisen på strøm for den seneste måned.

 

Håber i vil tage prisen til efterretning.

 

Med venlig hilsen

Per Nielsen

 

 

Skrevet af Jan Lindgaard, 04-05-2022 - 11:03

Jeg kunne godt tænke mig at se beregningen DCU har lavet for at lade prisen for strøm stige med godt 33% til 6 kr. pr. kwh. Vi bor i et ikke særligt lavprisområde og betaler under 4 kr. pr. kwh. incl. alt. Det lugter desværre af, at DCU har brugt lejligheden til en hurtig indtægt og det er måske ikke så klædeligt for en interesseorganisation.

mhv. Jan Lindgaard

Skrevet af Susanne Kjeldsen , 18-05-2022 - 09:15

Vi betaler også 6 pr kWh  på vores camping plads. Synes det er mega dyrt . Så kan man hører fra pladser der ikke er dcu at de betaler 4 kr . Så er det om det kan betale sig at være medlem ? Mvh sanne

Skrevet af Knud Aa Hansen, 19-05-2022 - 08:58

Det nytter ikke noget I brokker jer her, det er sjældent at der er respons fra ledelsen, brok jer direkte til "firmaet" måske det hjælper.

Mvh Knud

Skrevet af Unknown Unknown, 19-05-2022 - 14:56

Hej Knud

Det er helt korrekt, at hverken ledelse eller medarbejder svarer her i Forum – det er i hvert fald yderst sjældent. Årsagen til dette er, at Forum er til at medlemmer kan udveksle meninger.

Man skal skrive til medlemsservice info@dcu.dk, hvis man har brug for et svar eller hjælp eller til redaktion@dcu.dk, hvis man f.eks. har et forslag til et relevant emne, der omtales i Camping-fritid.

Mvh. Redaktionen

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 19-05-2022 - 17:47

Hej

Nogle gange var det jo nok smart at formidle et svar ud i dette forum i stedet for at I skal svare på hver eneste henvendelse om emnet.

Det ville jo kunne spare jer for noget arbejde, men hvis I mangler opgaver så er jeres politik jo løsningen.

Vh. Tommy Hansen

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her