Camping i udlandet

Betalingsveje

Skrevet af Jens Peter Krarup, 24-04-2022 - 09:11

Nu nærmer den årlige tur til Sydeuropa sig igen. I den forbindelse har jeg et spørgsmål til betaling på betalingsvejene hvor jeg ved betalingsanlægene har set at der er baner hvor trafikken blot glider igennem. Det leder tankerne hen på om der findes en form for brobizz der kan erhverves et eller andet sted.

 

God sommer til alle.

 

Mvh

 

Jens Peter

Skrevet af Bente Jensen, 24-04-2022 - 12:00

Prøv APRR de har en biz der virker i Frankrig, Italien, Spanien og portogal.

https://www.mango-mobilitesbyaprr.com/offre-france-espagne-portugal

Hilsen Anders

Skrevet af Michael Ravnholt, 22-05-2022 - 09:36

hej

Det ville være fedt, hvis den brobizz vi har i danmark kunne komme på os "private" osse, i dag er det desværre kun lastbilerne der har den gode.... :(

Man kan ikke rigtig forstå, at alle andre lande ikke bare opkræver det via nummerplader, så man hjemmefra bare kan logge sig på deres løsning og melde sig på..... de vil tjene meget ved det .)

 

Og til andres, ved du om man kan få en Biz løsning som privat, som dansker ?

 

 

Skrevet af Hans Jørgen Larsen, 27-05-2022 - 14:19

Jeg har prøvet at bestille en vejskat boks til frankrig via dit link men når man til at give iban nr så afviser siden betalingsformen, har du tips eller triks til hvordan man bestiller denne boks. Det burde jo være lige til.

VH

Jørgen 

Skrevet af Michael Ravnholt, 30-05-2022 - 10:12

hej

 

det er ikke det IBAN nr som er lidt forkert ?

Spørg banken ad, de ved præcis hvad nummeret er, selv om det kan virke logisk på bankernes side, er det ikke hver gang man kan se sig ud af det :)

Kan vi ikke få dig til at skrive her, når du har fundet ud af det  :) ?

Skrevet af Peter Nielsen, 28-06-2022 - 22:55

Hej,

Jeg oplever ligeledes at betalingen går galt, jeg når dog skridtet videre, idet jeg får tastet IBAN nummeret, og efterfølgende skal have tilsendt en kode pr. sms. Når jeg accepterer mobilnummeret, og landekode, så kommer der blot besked om at de har modtaget annullering af ordren.. MEGA træls!
 

Hvis nogen er lykkedes med at komme i mål her, så er jeg modtagelig for god råd?

/Peter

Skrevet af Per Nørregaard, 30-06-2022 - 07:49

Hej

Det er omstændeligt, men jeg fandt en vejledning på Facebook, i gruppen "Camping i Italien": Der ligger også filer med kontrakt og vejledning - ellers skriv mail til: APRR Service Clients Liber-t Villefranche <abonnes-villefranche@aprr.fr>  - så får du tilsendt en 7 siders blanket / kontrakt (på fransk !), der skal udfyldes og underskrives  - i alt 9 steder !. Scannes og sendes sammen med scan af pas + kørekort + bilens registreringsattest pr. e-mail til aprr. Det viste sig at intet svar i første omgang - efter ugers venten - skyldtes for stor fil / vedhæftning - tilsyneladende må det max være 4MB - ellers zip eller del op og send over flere mails. Hvis der ikke inden for 3-5 minutter efter afsendelse af mail kommer en autosvar / kvittering så er den ikke gået igennem (det var så det jeg lærte !). NU mener jeg at have fået hul igennem, og venter nu på min "badge". 

Med venlig hilsen

Per Nørregaard

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her