Gode råd og ideer

Nye vandrør

Skrevet af Esben Emil Frederiksen, 09-05-2016 - 20:11

Vi har købt en ældre LMC fra 1988 og tænker vi gerne vil have nyt vand i den. Tank, pumpe og blandingsbatteri er nemt klaret. Men hvad med slangen rundt?
Ja, jeg kan nok godt komme til den, men spørgsmålet er om der kan pumpes noget rensevæske/ desinficerende igemmen så jeg slipper lidt nemmere

Skrevet af Knud Aa Hansen, 10-05-2016 - 00:08

Jeg havde på min vogn ikke varmt vand i køkkenet, det løste jeg ved at binde den gamle slange sammen med en ny kold og varm vand slange vha. et stykke stiv kobberledning og trak så det hele frem til under vasken, det bedste er hvis der er én til at hjælpe med at skubbe, T Hansen har 5M til svjh 98,-

Skrevet af John Christoffersen, 09-05-2016 - 21:18

Glemte lige at hvis tanken er blevet meget kedelig af kalk indvendig så brug afkalker til kaffemaskine og lad den stå et døgn så kan du rengøre den med en skuresvamp.
mvh John

Skrevet af John Christoffersen, 09-05-2016 - 21:11

Det er forbavsende nemt at udskifte slanger, afmonter slangen i begge ender sæt et 10 eller 12 mm. gevindstykke halvt ind slangen og derefter den anden halvdel i den nye slange vikkel noget isolerings bånd omkring så de ikke kan gå fra hinanden så kan den nye slange stille og roligt trækkes under køleskab, klædeskab og bruserbund nemt og smertefrit.
De gange jeg har prøvetdet har jeg brugt under en time på opgaven.
Slanger som er godkendt til drikkevand og plastik fittings har jeg købt i biltema. Pumpe og vandhaner renset i rodalon og skyllet godt ingen grund til at købe nye hvis de ellers virker.
mvh John

Skrevet af Kenn Krause, 09-05-2016 - 20:52

Jeg bruger altid ved sæsonstart 1 dunk (1liter) rodalon og pumper det igennem systemet og så får det lov til at stå min 2 døgn med "tryk" på hvorefter jeg kører 3-4 tanke igennem med rent vand, det virker og vi er aldrig blevet syge:) (og vi drikker self. af vandet)

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her