Arrangementer

Oversigt over alle kredsarrangementer og manglende returknap

Skrevet af Unknown Unknown, 14-02-2016 - 13:01

Med det nye design er det ret irritterende at det ikke er muligt at gå tilbage til de øvrige kredse uden at man skal bruge pil tilbage. Jeg kunne ønske mig at der findes en returknap, som kommer tilbage til starten af kredsene.
Herudover kunne det være et ønske at man kan se alle kredsenes turforslag ved at trykke på en knap, som så viser alle 7 kredses turforslag. Det er ret træls først at skulle gå tilbage til hovedmenuen med kredsene, og herefter vælge en ny kreds. Det ville være rigtig dejligt hvis der kunne vises et overblik over alle kredsturene på en gang, for det hænder tit at man ikke kan huske hvilke kredse der udbyder hvilke ture. Som medlem af DCU kan man jo deltage i alle kredsture.
Sidst - hvorfor skal skriftfarven være lyseblå - det er ikke særlig nemt at få øje på detaljer/links på hjemmesiderne.

Skrevet af Unknown Unknown, 14-02-2016 - 13:43

Efter at have forsøgt mig frem på hjemmesiden, fandt jeg ud af at man kan vælge alle arrangementer fra alle kredse ved kun at vælge "kredse" altså ikke en specifik kreds. Beklager, men med nyt lay-out på hjemmesiden kan det være besværligt at finde rundt. Men denne funktion har DCU allerede tænk på - så tak for det.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her