Camping i Danmark

Telepeage i frankrig

Skrevet af Bente Booth Tosti, 31-01-2017 - 12:37

Er der nogen som ved, hvor man kan købe telepeage og hvad det koster, hvis vi er væk i 2 måneder.

Der er også Tolltickets. Her er vi i tvivl om man også skal betale gebyr, de dag hvor vi ikke kører i Frankrig. Det ser ud som om, at man skal betale 0,25 euro hver dag man har boxen.

Vi skal være væk i 2,5 måned, så det vil være rart at vide, om det kun er de dage, hvor vi kører igennem betalingsanlæggene.

Skrevet af Jesper Wøldike, 10-06-2018 - 15:57

Har netop bestilt den online til levering med post til hjemmeadr her i DK - ingen problemer med det. Pris for forsendelse osv. kun 10 euro.

Vi skal til nord frankrig og vestkysten ned der - der har aprr ingen kontorer, hvor jeg kan købe bizzén.

brugte hjemmesiden her
https://www.telepeagepourtous.fr/fr/particulier/toutes_nos_offres/topeu…
da jeg brugte pcén kunne jeg bare bede den oversætte alle franske hjemmesider til dansk - så det kørte ret nemt.

Skrevet af Bengt Oskarsson, 07-06-2018 - 16:03

Jeg har fået et krav om at betale hele mit ophold på en campingplads i Alsace en måned før ankomst!
Er det nogen som har oplevet om dette er normalt?
Tidligere har jeg kunnet nøjes med et depositum på 10 - 20 %

Skrevet af Klaus Kej, 16-05-2018 - 12:50

Andreas: Både betaling og gebyr trækkes automatisk på kortet, ligesom med vores danske Bizz, så du skal ikke selv gøre noget ifm. betaling.
Dog skal du huske at ændre kortnummer, når dit kort bliver fornyet. Jeg fik en påmindelse fra APRR i god tid inden. Det sker ved login på APRR hjemmesiden, du får login og password ifm købet af Bizzen.
I dit "espace client" kan du se faktura (se billedet) og specifikation af, hvilke strækninger du har kørt på.
Jeg opgav at bestille på nettet. På et tidspunkt i bestillingen skulle man vælge land fra en liste, og der var Danmark ikke på. Jeg skrev lidt frem og tilbage med APRR, men kom ikke nærmere en løsning ad den vej.

Jørgen: Bizzen kan bruges med campingvogn. På de små afkørsler er betalingsbanerne både til betaling og Telepeage og uden højdebjælke, og på de store anlæg på motorvejene plejer vi at holde til højre og bruge de samme baner som lastbilerne, præcis som Jan skriver.

Jan: Vi valgte Tolltickets fra, fordi det er en dyrere løsning. I APRRs område kan vi også køre gennem anlæggene med 30 km/t , men uden for (f.eks. ASF) skal man lige ned og holde stille.

/Klaus

Skrevet af Jan Kristensen, 11-05-2018 - 16:02

På toll tickets hjemmeside står det på engelsk.
Du kan bruge alle baner der mærket telepeage, er du i tvivl bruger du de baner som lastvognene bruger. Det er mange gange en fordel at bruge disse baner, idet lastvognene næsten altid har styr på deres bizzer.
Sidste år havde de fået nogle nye bizzer, som kunne bruges i de hurtige baner (30km/t).
www.tolltickets.com
MVH Jan

Skrevet af Jørgen Harder, 10-05-2018 - 19:41

Hej
Har læst artiklen i det seneste “Camping”. Mit franske er meget mangelfuldt Findes der noget på dansk eller engelsk?
Kan de franske bizz bruges med campingvogn?
Jeg syntes at huske, at der er højdebegrænsning på gennemkørslerne, men det gælder måske kun nogen af dem?
Jørgen

Skrevet af Andreas Ørum Holmskov, 09-05-2018 - 21:30

Hej Klaus

Jeg har med glæde læst artiklen om Telepeage i det nyeste nummer af Camping Fritid.

Jeg har et spørgsmål. Hvordan opkræves pengene? Både gebyret og vejafgiften? Du skriver at det foregår via betalingskort, men skal man selv logge ind og betale eller sker det automatisk? Jeg sidder på hjemmesiden og det ser ud til at man kan bestille bizzen hjem til Danmark. Man kan dog vælge mellem papirfaktura og en eller anden form for e-faktura.

På forhånd tak!

Mvh Andreas

Skrevet af Bente Booth Tosti, 02-02-2017 - 11:56

Tak for din kommentar

Skrevet af Klaus Kej, 02-02-2017 - 11:10

Jeg vil anbefale, at du køber en 'bizz' i Frankrig. Vi stoppede ved APRR kontoret lige efter betalingsanlægget ’Peage de Fontaine’ ca. 60 km efter at være kørt ind i Frankrig ved Mulhouse. Der fik vi på et kvarter oprettet aftale og udleveret ’bizz’en’ klar til brug. Jeg mener, vi gav 14 € som engangsbetaling. Aftalen knyttes til et internationalt betalingskort. Vi bruger et Master Card, så trækkes betalingen der.

Der er ingen løbende betaling eller abonnement, men man betaler 1,70 € i faktureringsgebyr for de måneder, man har brugt ’bizz’en’, for os typisk juni og juli.

Tolltickets er dyr og besværlig. Vi skal kun betale vejafgiften (for os ca. 150 € + faktureringsgebyr) . De 9%, der opkræves hos Tolltickets, svarer til vores engangsbetaling, men vi skal ikke returnere vores ’bizz’ – den er vores. Derfor bliver år 2 en endnu bedre forretning, kun 2 x 1,70 € i fakturering mod 15 – 20 €.

Vores er som nævnt købt hos APRR, men virker i hele Frankrig. Dog skal man være forberedt på en lille forsinkelse af bommens åbning (man skal kun lige holde stille), når man kører hos de andre motorvejsselskaber. Jeg tænker, at kontrollen tager lidt ekstra tid, fordi den går på tværs af selskabernes systemer.

Der blev for nylig skrevet om, at det danske bro-bizz selskab arbejder på aftaler om brug på bl.a. de franske motorveje, så måske løser tiden problemet, hvis du allerede har en dansk bro biz. De to bizz'er er helt ens.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her