Camping i udlandet

Berlin i februar

Skrevet af Erik Stig Pedersen, 21-03-2018 - 14:27

Vi var en tur i Berlin i februar, det var koldt, det var klart vejr med solskin. Der var rigtig dejligt at gå rundt og vi kørte også med tog .
Berlin er en rigtig flot og hyggelig by at være i.

Vi var ikke på camping men boede i lejlighed et kvarter gang fra Alexander Plads og ca. det samme til Check Point Charley, så det var ret centralt.

Vil du kigge med er det på www.es-ferier.dk

Hilsen og rigtig godt camping år
Erikstig

Skrevet af Per Andersen, 05-01-2019 - 12:48

Var selv i Berlin for nogle år siden. Vi boede også midt i Berlin.
Vi havde også afsat nogle timer til et besøg i TV tårnet. Her havde vi forud bestilt billetterne hjemmefra. Det var en kæmpe fordel for vi kunne springe køen over.
Det super hyggeligt at sidde i restauranten og spise alt mens tårnet køre langsomt rundt. Det var nok en af højdepunkterne ved at i Berlin. En by der virkelig kan anbefales.

Vh Per Andersen

Ejer af https://hurtiglaan.nu

Skrevet af Mads Hvidberg, 07-05-2018 - 12:24

Lyder som en god tur Erik. Næste gang må I tage campingvognen med, der er mange gode steder i kort afstand fra Berlin.

Jeg vil f.eks. anbefale:

Landwehrkanal, hvor der er rigtig lækre muligheder for at nyde natur og kultur. Der er en masse gode spisesteder, så jeg vil anbefale at man tager afsted om formiddagen og holder spisepause et sted undervejs.

Man kan også opleve et tidligere østtysk vagttårn ved Schlesischer Busch, som faktisk er midt på en grøn og smuk græsplæne. Det er ét af de eneste vagttårne der er tilbage ud af de 302, som blev opført i forbindelse med Berlinmuren.

Og så til den oplevelse enhver kvinde og ethvert barn nok vil nyde allermest, nemlig Rittersport Museum! Det er bestemt også et besøg værd.

Mvh
Mads
Praktikant hos https://moneybanker.dk/