Vintercamping i Østrig med søudsigt

For foden af de sneklædte bjerge med udsigt den den smukke hvide sø Achensee ligger Alpen Caravan Park Achensee, der ud over at ligger perfekt og tilbyder ypperlige faciliteter og østrigsk hygge i rigelige mængder

Af Anne-Vibeke Isaksen

Let at køre til
Turen gennem Tyskland kræver ikke meget andet end god tid, hvis ellers vintervejret arter sig. Kommer der sne, så kør på rasteplads og afvent acceptable og sikre køreforhold – det er her det rigtigt giver mening at have ”huset med på ryggen”. 30 km nordøst for Innsbruck ligger byen Achensee med den knap 10 km lange sø af samme navn. Campingpladsen Alpen Caravan Park Achensee ligger i byens baghave i gåafstand fra centrum og tæt på skianlægget med skibussen, der naturligvis kører forbi campingpladsen flere gange hver dag.

Image

 

Utrolige faciliteter
Østrig er i forvejen kendt for meget fine campingpladsen med både orden og sirlighed – noget som bare en selvfølgelighed for østrigerne selv. Sådan er det også på denne campingplads, der har top moderne faciliteter og rengøring på ypperste niveau. På vintercamping er dette ofte noget, der sættes endnu mere pris, fordi opvarmede og rengjorte faciliteter er sand fornøjelse, når kulden bider fra sig uden for.

Hyggelig by og familievenlig skiområde
Achensee er ikke førstevalget, hvis du rejser på vintercamping udelukkende for at stå på ski. Skiområdet Christlum har 54 pistekilometer fordelt på alle sværhedsgrader af pister og med store legeområder for børn. Oppe i terrænet er der restauranter og solterrasser, som også kan nås fra liften af dem, der evt. ikke kører på ski. En yndet aktivitet er også at kælke ned af bjerget eller stå langrend i dalen. Uanset hvilken vinteraktivitet, der vælges, kan den afsluttes på et af de hyggelige spisesteder eller cafeer i hyggelige Achensee.

Image

 

Føl dig velkommen
Det er altid noget helt særligt at føle sig velkommen og det gør du på denne campingplads. Ejeren Thomas Brunner hjælper til med alt og serverer tilmed velsmagende østrigske retter i store portioner i restauranten på selve campingpladsen. Men ikke nok med det så er det og Thomas, der rydder sne og i det hele taget hjælper en med de behov, der kan opstår en vintercampingtur. Og det gør også, at det er en utrolig god campingplads at køre til, hvis du ikke føler dig helt sikker på vintercamping endnu. Hjælpen er aldrig langt væk og den leveres med charme og smil.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her