Wecamp Air Galaxy, luftfortelt, fortelte, Ferie for Alle, Herning

Tjek det nye luftfortelt fra Wecamp

Læs mere om Wecamps Airtent Galaxy, som er det eneste A-måls-lufttelt på det danske marked.

Airtent Galaxy er ikke mindre end det eneste ”A-måls”-luftelt på det danske marked og præsenteres nu for de danske campister på feriemessen Ferie For Alle 2017. Teltet er fremstillet i lette materialer og med luftstænger og fås i fire forskellige størrelser. Prisen starter ved kr. 6.999.

Torben Fallesen fra Camper Fritid udtaler: 
– Opstilling af teltet er nemt og enkelt. Teltet har en ramme i fronten, som er fast sammen med taget, og derfor pumpes det op som det første. Herefter pumpes støttekanalerne op enkeltvis og monteres samt fastgøres med velcro. Det er bare super nemt.

I siderne er der monteret mørklægningsgardiner, mens fronten har klassiske gardiner. Sider og front kan lukkes op individuelt, ligesom de kan fjernes helt, så teltet også kan fungere som solsejl. Teltet leveres selvfølgelig inklusiv luftpumpe med overtryksventil. 

– Vægt er noget, vi arbejder med hele tiden på vores produkter, og på et telt som dette er der virkeligt nogle kilo at spare i forhold til de almindelige A-målstelte. Luftteltet her vejer ca. 25,5 kg for den mindste størrelse, hvilket er helt unikt, slutter Torben Fallesen.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her