Foto: Rasmus Schønning

– Tak for en forrygende sæson og velkommen på vintercamping

DCUs formand Anne-Vibeke Isaksen takker alle gæster for en forrygende sæson 2021, der har budt på spændende forandringer. Der er endnu mere at glæde sig til i 2022 – og ikke mindst efterårs- og vintercamping resten af året.

Af Kirstine Krefeld

DCUs ni vinteråbne campingpladser fortsætter bommen med at gå op for gæsterne, men for de resterende 11 DCU-campingpladser er sæsonen slut for i år. Og i DCU er det altid en særlig tid, hvor man ser tilbage på den sæson, der er gået, og frem til den næste.

- Jeg vil gerne sige tusind tak til vores gæster på samtlige pladser for en forrygende sæson. Tak for, at I har taget godt imod de mange nye tiltag. Det betyder alt for os – ikke mindst i en sæson, som har været helt ekstraordinær med både corona og DCUs modernisering af historisk karakter, siger Anne-Vibeke Isaksen.

- Jeg vil også gerne benytte lejligheden til igen at rose alle gæster og ansatte for at være gode til at passe rigtig godt på hinanden i en coronatid, hvor reglerne blev ændret hele tiden. Den indsats betyder, at vi her 18 måneder senere stadig ikke har været alvorligt ramt af corona i DCU, siger landsformanden.

- Alt i alt ser vi i DCU tilbage på et fantastisk 2021 og frem til et spændende 2022. Og jeg ved, at alle vores ansatte går på arbejde for at gøre det endnu bedre i morgen end i dag – og endnu bedre til næste sæson, siger Anne-Vibeke Isaksen.

- Når det er sagt, så er der hele ni af DCUs campingpladser, som holder vinteråbent. De ligger alle sammen i smukke omgivelser tæt på skoven og vandet – og her glæder værterne sig fortsat til at tage imod gæster. For alle, der ikke vil ud at køre med campingvognen eller autocamperen, er der mulighed for at leje en af de nye luksushytter på fem af de ni pladser – eller en af de andre velindrettede hyttetyper, siger formanden.

Du kan se, hvilke af DCUs campingpladser, der holder vinteråbnet, lige her.

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her