Foto: Adobestock

Hvilke DCU-pladser er vinteråbne?

Lokker naturen og en lille campingtur også, selv om det er efterår og vinter? Så læs med her.

Søndag den 23. oktober 2022 takker en del af DCUs campingpladser af for denne sæson – og glæder sig allerede til at åbne igen den til marts 2023.

Der er dog hele 9 pladser, som åbner bommen for besøgende hele vinteren. Vil du gerne på campingferie i løbet af efteråret og vinteren, kan du læse om de vinteråbne DCU-campingpladser her:

 

Bo tæt på storbyen og alligevel midt i det grønne på DCU-Camping København - Absalon
 

DCU-Camping København - Absalon er en dejlig byplads i grønne omgivelser tæt på København, hvor du har mulighed for at få en blanding af aktiv ferie og afslapning med både hygge på pladsen og udflugter til København, hvor der er masser af oplevelser året rundt.

Her er hele 45 hytter til leje, så gider du ikke køre med autocamperen eller campingvognen (eller sove i telt), så er det en nem og bekvem løsning. Det er også nemt og praktisk, hvis I rejser flere sammen.

Læs mere om pladsen og book her
 

Absalon efterår

 

Besøg slottene tæt på DCU-Camping Hornbæk
 

Det er ikke for ingenting, at Nordsjælland har fået tilnavnet ”Kongernes Nordsjælland”. Fra DCU-Camping Hornbæk er der ikke langt til hverken Kronborg Slot, Fredensborg Slot eller Fredensborg Kirke – og muligheden for at tage ind og spise en dejlig frokost i f.eks. Helsingør.


Er du mere til en lang gåtur ved vandet, så ligger stranden kun 800 meter væk – kører du i den modsatte retning, kommer du til smukke skovområder og søer. Du kan leje både luksushytter og budgethytter.

Læs mere om pladsen og book her
 

Elsk Ebeltoft og naturparken ved DCU-Camping Ebeltoft - Mols
 

Lige i udkanten af den indtagende glaspusterby Ebeltoft med de romantiske små huse i bymidten ligger DCU-Camping Ebeltoft - Mols. Måske er det her i byen, du finder nogle dejlige ting at forkæle dig selv eller en du holder af med, eller får en inspirerende oplevelse på Glasmuseet Ebeltoft?

Noget, du helt sikkert finder, er smukke oplevelser i den storslåede natur i Nationalparken Mols Bjerge, hvor der er masser af afmærkede vandreruter af forskellig længde. Og ellers er det bare at hygge på den flotte campingplads. Du kan også bo i en af de dejlige hytter på pladsen.

Læs mere om pladsen og book her
 

Oplev unik natur og skønne byer ved DCU-Camping Rågeleje
 

Lige ved DCU-Camping Rågeleje ligger et af de mange smukke naturområder i Danmark, som alle bør besøge mindst en gang i deres liv: Heatherhill. De fredede bakker med de vindblæste træer og de græssende får er smukke året rundt – og stranden perfekt til en frisk gåtur.

I Hillerød og Helsingør, som ligger en kort køretur væk, er der også masser at opleve, hvad end du er til kultur, shopping, god kaffe eller dejlig mad. Lej en af de indbydende luksushytter eller kom i egen vogn.

Læs mere om pladsen og book her
 

Kom helt ned i gear på DCU-Camping Rørvig Strand


Trænger du til at slappe af, nyde naturen, gå kilometerlange ture ved vandet – og i øvrigt have mulighed for at tage ind til en hyggelig by lige i nærheden? Så er DCU-Camping Rørvig Strand i Odsherred et rigtig godt bud.

Kører du den ene vej, kommer du til Nykøbing Sjælland, som byder på mange events og aktiviteter, er lige om hjørnet. Kører du den anden vej, kommer du til Rørvig med den hyggelige havn. Vil du forkæle dig selv, så spis på Højby Kro, der ligger tæt på, eller tag en rundvisning på Dragsholm Slot i weekenden.

Du kan også leje en af de dejlige luksushytter.

Læs mere om pladsen og book her
 

Opdag den smukke natur ved DCU-Camping Tranum


Den hyggelige, intime DCU-Camping Tranum ligger mellem Jammerbugten og Limfjorden i Hanherred. Kun få hundrede meter væk ligger en stor skovlegeplads, som er er hit blandt børnene, uanset årstiden.

Ved legepladsen udgår også den usædvanligt smukke vandresti Tranum-Fosdal, hvor du kommer gennem skov og har udsigt over det åbne landskab - og Langdalen med bakker, skove og klitter. Trænger du til at gå nogle smukke ture og nyde naturen, så tag også til udsigtspunkterne ved Vesterhavet og Tranum Klitplantage.

Der er mulighed for at leje luksushytter på 22 kvm på pladsen.

Læs mere om pladsen og book her
 

Tag på camping i det grønne på DCU-Camping Hesselhus


I smukke, grønne omgivelser, tæt på Silkeborg og Aarhus ligger DCU-Camping Hesselhus. Naturen med bl.a. det åbne landskab ved Funder Ådal og Bølling Sø tager sig smukt ud for vandrere eller cyklister hele året. Søger du fred og ro midt i naturen, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Det er også muligt at leje hytter.

Læs mere om pladsen og book her
 

Kom på toppen på DCU-Camping Ålbæk Strand i Nordjylland
 

Næsten på toppen af Danmark – og tæt på hyggelige byer som Skagen, Sæby, Frederikshavn og Hjørring, ligger DCU-Camping Ålbæk Strand. Er du til vinterbadning, så ligger campingpladsen her – som flere af de andre – lige ved vandet.

Du kan selvfølgelig også bare nøjes med at gå en tur på den smukke kyst med tøj på. Eller besøge de smukke klitplantager i nærheden – eller nogle af de mange attraktioner omkring Skagen – uden for sæsonen. Grenen tager sig også flot ud om vinteren.

Du har desuden mulighed for at leje mange forskellige typer hytter på DCU-Camping Ålbæk Strand, herunder luksushytter.

Læs mere om pladsen og book her

 

Bo i eventyrlige omgivelser på DCU-Camping Odense
 

Midt i skoven og alligevel tæt på Odense centrum finder du DCU-Camping Odense. Her får du både storbycamping med alt, hvad det indebærer af spisemuligheder, shopping, kultur m.m. i byen, og mulighed for at hygge ”hjemme” i naturen ved pladsen.

Du er tæt på både Skovsøen i Fruens Bøge og det smukke Munke Mose-område. Er du bare ude efter en enkelt overnatning eller to i forbindelse med et arrangement, kan du også leje en hytte - fra luksusudgaven til budgetversionen.

Læs mere om pladsen og book her

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her