Westfalia, transportboks, rejser, udstyr, transport, kørsel

Spar brændstof med transportboks bagpå

En tagboks er lig med forøget vindmodstand og dermed forøges udgifterne til brændstof også – helt op til 15% ifølge Trafik- og Byggestyrelsen. Men der findes alternativer til tagboksen, og Westfalia-Automotive har et godt bud, nemlig transportboksen.

Brug anhængertrækket til den ekstra bagage
Ved at sætte en transportboks på cykelanhængeren har du fået 200 liter ekstra kapacitet – og du sparer brændstof, da den er monteret bag på din bil og ikke ovenpå taget. 

– Der er mange ekstra fordele ved at vælge at pakke i en transportboks. Bilen er knap så vindfølsom, hvilket gør den mere stabil at køre på ferie i, forklarer Bjarke Andersen, Nordisk salgschef hos Westfalia-Automotive. 

– Ved at bruge transportboksen får du også reduceret generne ved støj fra tagboksen, og som en ekstra bonus slipper du for problemer med parkeringshuse, hvor den tilladte højde kun er 1,9 m, forklarer Bjarke Andersen. 

Nemt at montere – uden brug af værktøj
Westfalia-Automotives BC70 cykelholder og transportboks er en robust og sikker løsning. Hele løsningen kan monteres på få minutter – uden brug af værktøj. 

– Vores nye BC70-cykelholder er udviklet og testet i tæt samarbejde med bilindustrien og uafhængige testinstitutioner, så hvis du er ude efter en sikker og stabil løsning, er BC70-cykelholderen plus transportboksen den helt rigtige løsning, siger Bjarke Andersen.

Image
Westfalia, transportboks, rejser, udstyr, transport, kørsel
Sikkerhed og opbevaring går hånd i hånd
Både cykelholder og transportboks har lås påmonteret og er forsikringsgodkendte. Sikkerheden er derfor i top, og du skal ikke være nervøs for din bagage. 

Har du brug for at finde noget i transportboksen undervejs mod feriedestinationen, har du nem adgang, da transportboksen er placeret lige bagpå bilen, og ikke oppe på taget. Da transportboksen er monteret på cykelholderen, kan den yderligere vippes, hvis du har brug for at få fat i noget i dit bagagerum. Når du ankommer til feriedestinationen, kan du anvende transportboksen som ekstra opbevaringssted, og cykelholderen kan pakkes helt sammen og fylder derefter minimalt.

Læs mere om Westfalia-transportboksen
 

 

Bemærk: Videoklippet nedenfor er en anden transportboks.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her