Molslinjen og Bornholmslinjen bytter ruter hen over sommeren 2020. Foto: Molslinjen

Sommerferien til Bornholm er reddet

Familiens ferie til Bornholm kan være reddet: Molslinjen kommer Bornholmslinjen til undsætning, så der er plads til flere på de ellers næsten udsolgte afgange til solskinsøen i højsæsonen.

Af Redaktionen
Foto: Molslinjen

Har du og familien – som så mange andre danskere – planer om at tage på campingferie til Bornholm i år, så fortvivl ikke, selv om der måske var udsolgt, sidst I kiggede efter færgebilletter. Nu sender Molslinjen nemlig en af verdens største katamaranfærger fra Aarhus til undsætning på solskinsøen i Østersøen.

Ifølge rederierne har kombinationen af rekordsommeren i 2019 og danskernes lyst til at holde ferie i Danmark i år har sat gang i eksplosiv dansk interesse for at holde sommerferie på Bornholm. Faktisk er solskinsøen så populær, at Bornholmslinjen snart må melde udsolgt på de mest eftertragtede afgange til øen. Derfor bytter Bornholmslinjen og Molslinjen nu færger. Hurtigfærgen Max sendes til Aarhus og skal sejle på Kattegat, mens den noget større Express 2 kommer til at sejle strækningen Bornholm-Rønne.

”Vi har allerede sat 200 ekstra afgange ind mellem Ystad og Rønne hen over sommeren og sensommeren. Men på grund af coronakrisen har vi nedsat passagerkapaciteten på færgerne, og det betyder, at billet-hylderne tømmes meget hurtigt nu”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Express 2 sejler sin første tur mellem Rønne og Ystad den 17. juni og er tilbage i Kattegat den 18. august. Passagererne mellem København og Rønne skal dog ikke sætte næsen op efter at kunne købe taxfree om bord, da Express 2 ikke har taxfree salgsmuligheder.

Hvor skal I bo på Bornholm? Læs artiklen nedenfor – og find DCU-fordelspladser på solskinsøen, hvor DCU-medlemmer får rabat.

 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her