Campingforhandler

Slagelse Camping & Outdoor Center udvider

Den vestsjællandske campingforhandler overtager Caravan Centret Brohallen i Nykøbing Falster. Med købet håber de nye indehavere, Torben Hansen og Randi Skov, at give Lolland-Falster et godt og bredere udbud af campingudstyr og vogne.

– Vi ser frem til en spændende tid, hvor vi nu også kan servicere eksisterende såvel som nye kunder lokalt på Falster, fortæller Torben Hansen.

Overtagelsen af Caravan Centret Brohallen pr. 1. juni sker samtidig med offentliggørelsen af en partneraftale med Nykøbing F. Håndbold.

 

Nyt navn, men samme serviceniveau

Navnet er som udgangspunkt det eneste, der står overfor en ændring. Man har valgt at skifte fra Caravan Centret Brohallen til Camping & Outdoor Center Brohallen. Den tidligere ejer, Kåre Kjær Rützou, fortsætter i forretningen, og det er en ambition at bevare det høje serviceniveau og den gode stemning.

– Vi er meget glade for, at Kåre ønsker at fortsætte i forretningen som afdelingsleder. Han kender butikken og mange af kunderne. Det er vigtigt for os, at hverdagen og det, kunderne møder, ikke ændres radikalt, bare fordi vi kommer ind som nye ejere. For hvorfor ændre på noget, der allerede fungerer, spørger Torben Hansen retorisk og fortsætter:

– Vi håber, at Kåres erfaring og netværk i området, kombineret med vores friske øjne, kan skabe noget helt unikt.

 

Kjær Rutzou
Kåre Kjær Rützou fortsætter i forretningen efter overtagelsen, mens hustruen, Bettina, har fået andet arbejde i lokalområdet.

 

På værkstedet fortsætter Brian Bruun, og planen er, at der skal ansættes en servicemand mere. Desuden arbejdes der på at få etableret en fælles servicebil, som kan køre rundt til alle fastliggere og udføre den nødvendige service.

 

Overtagelsen er et naturligt skridt ind i fremtiden

Torben Hansen fortæller, at branchen i mange år har haft det hårdt. Men med coronaen opstod der en naturlig, øget efterspørgsel på lige præcis campingvogne, autocampere og tilbehør til campingturen.

Det er sket samtidig med det øgede fokus på grøn omstilling, hvor mange danskere har fået øjnene op for alternative ferieformer som telt- og shelterture. I det hele taget er der meget større fokus på, hvad vi kan lave i naturen. Dette har Slagelse Camping & Outdoor Center kunne mærke på salget i outdoorafdelingen, hvor blandt andet grej, letvægtstelte og overlevelsesudstyr står i høj kurs.

Med overtagelsen pr. 1. juni følger desuden forhandlingen af Hobby Campingvogne, og Torben Hansen fortæller i den forbindelse, at de første vogne er bestilt hjem og vil lande til den nye sæson 2023. De vil selvfølgelig også kunne trække på de Hobby-vogne, der står i Slagelse.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her