Hobby campingvogne, Slagelse Camping & Outdoor Center, campingforhandler

Slagelse Camping & Outdoor Center ny forhandler af Hobby-campingvogne

Slagelse Camping & Outdoor Center er blevet ny forhandler af Hobby, og de første vogne fra det populære mærke er netop landet i forretningen.

Hos Slagelse Camping & Outdoor Center har du i mange år kunnet finde campingvogne og -udstyr til ethvert behov. Der er dog ét mærke, som indehaver Torben Hansen længe har ønsket sig at kunne tilbyde sine kunder; nemlig tyske Hobby.

– Vi har i lang tid haft et godt øje til Hobby og vist interesse for deres produkter. Vi servicerer allerede mange af deres vogne på vores værksted, og det er derfor helt oplagt for os at tilføje Hobby til sortimentet, fortæller Torben Hansen fra Slagelse Camping & Outdoor Center.

Slagelse Camping & Outdoor Center fører allerede mærker som Bürstner, Hymer, Fendt, LMC m.fl. og vil i fremtiden også kunne præsentere et bredt udvalg af Hobby-vogne i forretningen.
 

Et stærkt brand

Med en markedsandel i Europa på hele 25 % er Hobby kendt af de fleste i campingkredse. Det tyske mærke udmærker sig ifølge Torben Hansen især ved deres klassiske komfort, der integreres perfekt i de nye vogne, som har et moderne design og et utal af innovative funktioner.

– Nutidens campister efterspørger høj komfort i et smart design – og med Hobby er det lige præcis det, de får, fortæller Torben Hansen.
 

Kom og få et smugkig

De nye Hobby-modeller præsenteres officielt til åbent hus den 27. og 28. oktober, men kan allerede nu ses på Karolinevej 2c i Slagelse, hvor Slagelse Camping & Outdoor Center gerne viser de flotte vogne frem. 

Torben Hansen opfordrer derfor alle nysgerrige campingsjæle til at kigge forbi til en fremvisning af de topmoderne vogne fra Hobby.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her