Outwell, lufttelte, telte, teltcamping, camping, air, polyestertelte

Se de nye lufttelte fra Outwell

Nye 2018-modeller og en opdatering af de eksisterende telte sikrer, at Outwell Air Polyester-kollektionen appellerer endnu mere til campister, der ønsker kvalitet, komfort og funktionalitet med de nemt opsatte lufttelte.

Kollektionen er designet for at give campister en nem introduktion til Outwell-luftteknologien til en overkommelig pris – perfekt for nybegyndere eller alle, der overvejer at skifte fra traditionelle telte med stænger.
 
De nye Bayfield 5A og Edmonds 5A-telte har sovepladser til fem personer og dækker hele familiecamping-spektret. Det store Edmonds 5A har to sovekabiner i et tunneltelt med tre zoner og mulighed for at ændre forrummet til et opbevaringssted til våde ting, når bunden tages ud. Sidedørene giver adgang til det centrale opholdsrum, som er forsynet med en isyet teltbund.
 
Det kompakte Bayfield 5A er perfekt til par eller små familier og er specielt velegnet til rundrejser, weekendophold eller i situationer, hvor pakkestørrelsen har betydning. Der er adgang til det store opholdsrum via en sidedør og en overdækket fordør. De skrånende sovekabiner bagest i begge telte giver teltet et aerodynamisk design og reducerer samtidig pakkestørrelsen og vægten.
 
Enkel luftteknologi
Begge telte er udstyret med Outwell Rigid Air System, som findes i alle Air Polyester-modeller. Det er den fysisk mindst krævende og enkleste Outwell-luftteknologi. De individuelle rør pumpes op og tømmes separat via lettilgængelige udvendige ventiler ved hjælp af den medfølgende effektive håndpumpe – eller en elektrisk pumpe, der fås som ekstraudstyr og gør opsætningen endnu nemmere.
 
Outwell Air Polyester-teltene har dokumenteret pålidelige og populære design i Outtex 4000 – et polyesterstof af 100 % taffeta specialdesignet til Outwell. Det har et vandsøjletryk på 4.000 mm, og den imponerende vandtæthed supplerer denne kollektions vindafvisende egenskaber, hvor et korrekt opsat telt kan modstå vindstyrke 9. Detaljer som Outwell Easy Pegging System og Sealed Ground System letter opsætningen og beskytter mod elementerne.
 
Lyst og luftigt
Store tonede vinduer og Rear Ventilation System gør teltet lyst og luftigt, og fikspunktgardinerne giver det privatliv, der er behov for. Teltene er udstyret med Premier Bedrooms med kabelgennemføring, mørke indertelte og Thermo-reflective coating over loftet, som sikrer et behageligt miljø, der gør det lettere at falde i søvn.
 
Opdateringen af de eksisterende modeller omfatter en modificeret, udvidet front med et ekstra overdækket område i den populære Flagstaff 6A-model samt en aflynelig frontsektion, som understøttes af luftstænger, der gør Clarkston 6A brugervenligt og nemt at opsætte.
 
Af ekstraudstyr kan nævnes solide fronttilbygninger med stålstænger til Bayfield, Roswell og Flagstaff-modellerne. Dobbelte tagbeskyttere, teltunderlag og gulvtæpper giver ekstra beskyttelse, komfort og nem vedligeholdelse.
  
Vejl. pris: Bayfield 5A DKK 5.599,95. Edmonds 5A DKK 8.199,95. Roswell 5A DKK 7.499,95. Flagstaff 6A DKK 8.599,95. Clarkston 6A DKK 9.499,95.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her