Schleswig - Holsten

 

Så ligger turen til Schleswig – Holsten færdig, vi skal ligge på Seecamping BUM, som ligger i den skønne Naturpark Westensee i trekanten Kiel- Rendsburg og Neumünster.

Vi ankommer til campingpladsen mandag den 29.maj og samles til Standerhejsning kl.18,00.

 

 

Tirsdag den 30. bliver vi afhentet af vores bus kl. 08,30 hvor vi skal på bryggeribesøg på et af de store bryggerier i Schleswig, nemlig Flensburger Bier, hvor der vil blive serveret et lettere traktement, der vil selvfølgelig også blive rig lejlighed til at smage på deres produkter, Inden vi kører med bus langs Flensburg Fjord, vi skal nemlig besøge det skønne Glücksburg Slot. Slottet er opført i perioden 1583-87 og hører til et af de mest betydningsfulde slotte i Nordeuropa. Derpå går turen tilbage til campingpladsen.

 

 

Vi skal også besøge den gamle danske garnisonsby Rendsburg, hvor vi skal følge den BLÅ Linje gennem det gamle Rendsburg. I vil få udleveret guide på dansk. Det er en historisk rejse gennem den gamle Garnisonsby. Til middag mødes vi og spiser middag sammen på den skønne restaurant Brückenterrassen som ligger lige ned til Kielerkanalen med en pragtfuld udsigt.

 

 

Der bliver også bustur til Kiel hvor vi skal se Altstadt m.m. Herefter tager vi på en sejltur på Kielerkanalen med det skønne skib Adler Princess. Vi skal nyde kaffe og kagebuffet ombord mens vi sejler mod Rendsburg. Kanalen er bygget i 1895 og er 99 km. lang og den betjener mere end 50,000 skibe om året, så mon ikke vi møder nogle af havets sværvægtere på turen, vi skal også gennem en 300 meter lang sluse så der bliver noget at se på, efter ca. 3,5 time lægger vi til i Rendsburg hvor bussen venter for at køre os tilbage til campingpladsen.

 

På en af de halve fridage er der mulighed for oplevelser på egen hånd, ca. 20 km. fra Campingpladsen i Neumünster ligger et af Tysklands største mærke outlets indkøbscentre, hvor mændene får mulighed for at se på damerne hvordan man rigtigt shopper.

Der er også mulighed for at udforske vores smukke naboby Nortorf som kun ligger få km. fra pladsen

Fredag aften vil der blive mulighed for en lille svingom, vi har bestilt musik til fredag aften i teltet ved siden af Restauranten, her vil vi kunne side og hygge os, vil man have lidt at spise laver Restauranten rigtig lækker mad til en billig penge, der er selvfølgelig også mulighed for at købe drikkevarer.

 

 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her