dwt , dwt-telt, fortelt, vintercamping, camping, vinterfortelt, dwt-Zelte

Rummelige, praktiske og stabile vinterfortelte fra dwt

Helårsteltene Cortina II og Tempo II er ideelle ledsagere på vintercamping.

Mange campister glæder sig til vinteren, når de skal på ferie i deres campingvogn. Til den rene ferieglæde i sneen har dwt-Zelte med modellerne Cortina II og Tempo II de rigtige fortelte, som går ind og overtager flere vigtige funktioner på vintercampingen.

– Vinterteltet beskytter for det første campingvognens indgang mod vind og vejr. Derved holdes fugt og kulde ude, siger Claus Winneknecht, ejer og direktør for dwt-Zelte. – For det andet giver forteltet plads til vintersportsudstyr og andre ting, som man ikke ønsker at fylde campingvognen med.

Vigtige egenskaber ved modellerne Cortina II og Tempo II er de skråt hældende halvtage uden udhæng, der tillader sneen at glide ned uden forhindringer, og de lodrette vægge, der gør det muligt at udnytte pladsen optimalt. Til tag og vægge benytter dwt desuden højkvalitetspolyesterstof, coatet med plast på begge sider. Materialet er vejrbestandigt, lakeret og fuldt vaskbart og derfor let at vedligeholde. Vinduesfolien absorberer 90 procent af UV-strålingen og beskytter dermed også mod stærk vintersol.

Jo bedre tætnet teltet er, desto vigtigere er tværventilationen
Både Cortina II og Tempo II har en indgangsdør i hver side. På den måde kan campisten altid komme ind i teltet fra den side, der vender væk fra vinden. Stalddørseffekten gør derudover tværventilation mulig. Regelmæssig udluftning er vigtig, selv når temperaturen er i bund, for kun ved at lade luften cirkulere kan man forhindre kondensvand i at sætte sig på teltvæggene og taget. Andre udstyrsdetaljer på de to telte er de skjulte lynlåse samt kraftige skumgummivulste, som giver en perfekt tætning mellem telt og campingvogn. Vil man være helt på den sikre side, kan man også bestille de vinklede tætningstrykstænger, der fås som tilbehør.

Fortelte i mange størrelser
Cortina II fås i farverne blå og grå og i seks forskellige størrelser – afhængigt af pladsbehov og campingvognens størrelse. Tempo II fås i fire forskellige størrelser. Begge telte kan bruges til campingvogne med en monteringshøjde på 250 centimeter. Afhængigt af sted og vejrforhold anbefaler dwt at supplere stængerne til begge telte med tilstrækkeligt med ekstra stænger som tagstænger og orkanstænger samt trykstænger.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her