Eriba nyheder

Plads til 7 personer

Både Eriba Feeling 515 og Nova Light 515 byder på masser af opbevaringsplads og op til syv sovepladser, der gør dem velegnede til familier.

Redigeret af Torben Brandt  Foto Hymer GmbH & Co. KG

Eriba-modellerne Feeling og Nova Light er kommet med nye 515-planløsninger, begge med børneafdeling.

De to campingvogne byder på masser af opbevaringsplads, god ståhøjde og lav egenvægt. Det velkendte PUAL-design er gennemført med god isoleringsevne, hvilket sikrer en behagelig temperatur i vognen.

Eriba Feeling 515 er kendetegnet ved sin lave udvendige karrosserihøjde med aerodynamiske egenskaber kombineret med et hævetag. Med nogle få greb med hænderne kan der opnås en ståhøjde på 198 cm, når taget er hævet.

Under transporten er det slået ned, så vindmodstanden reduceres, hvilket både er behageligt for køreoplevelsen og brændstoføkonomien.

Eriba Nova Light 515 byder ligeledes på en komfortabel ståhøjde på 198 cm og en samlet højde på 257 cm.

– Med Feeling 515 og Nova Light 515 dækker vi hele paletten med vores modelserier og tilbyder en meget fleksibel planløsning med masser af plads og op til syv sovepladser, siger Matthias Binder, der er Brand Manager for Eriba.

 

Eriba med plads til 7 personer
Der er plads til op til syv overnattende personer i Eriba Nova Light 515, der her ses indvendigt.


God opbevaringsplads

Fælles for begge campingvogne er, at pladsen er udnyttet klogt. Skabe, skuffer og opbevaringsrum er indrettet og placeret, så de sikrer, at der er plads til alt det nødvendige, når man er på rejse.

Der er sovepladser til op til fem personer fordelt på en hævet, tværgående seng i fronten med en liggeflade på 140 x 200 cm, en køjeseng bagest med en liggeflade på 75 x 200 cm og en siddegruppe, der som standard kan omdannes til en seng.

Hvis den nederste køjeseng slås op, opstår der ekstra opbevaringsplads under kørslen. Som ekstraudstyr er der mulighed for to ekstra sovepladser i Feeling 515 ved hjælp af et sovetag.

Køkkenet har tre blus og separat vask samt et stort køleskab på 133 liter, hvilket alt i alt sikrer gode arbejdsbetingelser i køkkenet, når man er på tur.

Bodelen med en stor siddegruppe indbyder til afslapning i godt selskab. Hvis der er brug for plads foran sengen, kan bordet køres ned i opbevaringsrummet under sengen. Badeværelset er kompakt, men alligevel ganske rummeligt og har praktiske hylder og en håndklædestang på badeværelsesdøren samt et vindue i mat glas.

Der er mulighed for at tilvælge en bruseløsning, hvis man foretrækker at bade i vognen frem for på campingpladsen.

Priserne på Nova Light 515 begynder fra 220.000 kr. og har en totalvægt på 1.400 kg, mens Feeling 515 har en totalvægt på 1.300 kg og koster fra 212.000 kr.

Den køreklare vægt i Feeling 515 er opgivet til 1.177 kg, hvilket efterlader en lasteevne på ret beskedne 123 kg, mens Nova Light 515 har en køreklar vægt på 1.244 kg og dermed en lasteevne på 156 kg. Eriba understreger, at vægtene er cirka-vægte.

Vognene kan bestilles allerede nu.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her