Nyhedsbrev DCU Rågeleje 4Foto_Brian_Lindberg_Jensen.png

Påskehygge på DCUs pladser

Påskedagene byder på mange aktiviteter på DCUs campingpladser, hvor der blandt andet trilles æg, spilles minigolf og inviteres til strikkeklub for voksne.

Tekst Torben Brandt 

I mange campingfamilier er påsken lig med årets første campingtur, og hvis I bruger påsken til at gæste DCUs campingpladser, er der ingen fare for, at I kommer til at kede jer, for der er aktiviteter både for store og små. 

Påske

Jylland

DCU-Camping Hesselhus ved Silkeborg er i det kreative hjørne og inviterer Langfredag kl. 10 til Krea-værksted med påskepynt, og lørdag 30. marts kl. 13 bliver de første masker slået op til en strikkeklub for voksne, der selv skal medbringe krea. 

På DCU-Camping Gjerrild Strand inviteres der Skærtorsdag kl. 14 til skattejagt med start fra minigolfbanerne. Langfredag kl. 13 får pladsen besøg af Anne-Grethe fra Tupperware, der tidligere har været på besøg, og påskelørdag er der påskefrokost i TV-stuen, som dog kræver, at man har tilmeldt sig på forhånd. Søndag kl. 14 sluttes der af med kondibingo, så nogle af kalorierne fra påskefrokosten kan brændes af. 

På DCU-Camping Lyngvig Strand er der i påskedagene fra 28. marts til 1. april påskeægjagt for børnene, og lørdag 30. marts kl. 11 er der ”walk and talk” med lejrchefen Lars, som er lokal og har masser af fortællinger at byde på fra lokalområdet. 

DCU-Camping Tranum inviterer Skærtorsdag kl. 13 til at lave påskedekorationer i fællesstuen, fredag skal der findes påskeæg på pladsen, lørdag er der bålhygge og snobrød, og søndag står den på trim-bingo. 

DCU-Camping Holstebro Sø byder Skærtorsdag på påske-krea i opholdsstuen, hvor der tegnes, males æg, laves perleplader og andet krea-sjov. Lørdag er der fællesspisning efter først til mølle-princippet, og søndag er der påskeskattejagt hele dagen. 

På DCU-Camping Holstebro Sø har de desuden fået en masse gækkebreve. Pladsens børn er velkomne til at komme op i receptionen og få et af gækkebrevene, og når de har løst de opgaver og gåder, der hænger rundt omkring på campingpladsen, får de en lille ting. 

Find din påskeferie på 10 DCU campingpladser i Jylland her

DCU-Camping Odense - luksushytte

Fyn 

DCU-Camping Odense disker op med kreative påskeaktiviteter Langfredag, og så har den fynske plads ovenikøbet fået påskeharen til at lægge påskeæg ud, som gæsterne kan være med til at finde i løbet af påskedagene. Det kan du høre nærmere om, hvis du henvender dig i receptionen. 

DCU-Camping Åbyskov Strand tæt på Svendborg puster og maler æg Skærtorsdag. Søndag 31. marts er der påskeægjagt, hvor man kan hente et skattekort i receptionen. 

På DCU-Camping Flyvesandet Strand inviteres børnene til påskejagt om lørdagen på den naturskønne plads på Nordfyn. 

Find din påskeferie på 3 DCU campingpladser på Fyn her

Sjælland 

På DCU-Camping Rågeleje Strand tager de hul på festlighederne tirsdag 26. marts kl. 15, hvor børnene inviteres til minigolfturnering.  Torsdag står den på krea-værksted, hvor du kan lave din egen påskepynt, og søndag kl. 11 er der æggemaling, hvor du kan male dit medbragte æg og efterfølgende være med til æggetrilning på naturskønne Heatherhill, der ligger lige ved campingpladsen. 

På DCU-Camping Rørvig Strand byder Skærtorsdag på påskeklip og maling af æg i fælleshuset, og Langfredag bliver æggene trillet ned ad en bakke på campingpladsen. Påskelørdag tændes der op for bålet og bålhyggen kl. 14. 

Skærtorsdag inviterer DCU-Camping Kulhuse til krea-hygge med påsketema, hvor der bliver sået karse og klippet påskemotiver, og fra fredag til søndag spredes der små trææg rundt på pladsen, som kan byttes til chokoladeæg i butikken, og hvis man er heldig at finde harens lille guldæg, får man et stort chokoladeæg. Du kan læse meget mere om påskeaktiviteter og øvrige aktiviteter på DCUs campingpladser  på dcu.dk 

Find din påskeferie på 6 DCU campingpladser på Sjælland her

 


 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her