Outwell, Outwell Air Flow Control, campingudstyr, ventil, selvoppustelige liggeunderlag

Outwell-ventil forenkler brugen af selvoppustelige liggeunderlag

Outwell har udviklet en ventil, der gør oppumpning og tømning af selvoppustelige liggeunderlag nemmere.

Eksperterne hos det prisbelønnede skandinaviske familiecampingbrand Outwell har arbejdet dedikeret på at løse de problemer, der er forbundet med brugen af selvoppustelige liggeunderlag. Resultatet er en revolutionerende ny ventil, der gør oppumpning og tømning nemmere og hurtigere.

Den unikke og effektive Outwell Air Flow Control-ventil (patentanmeldt) løser problemerne med langsom oppumpning og tømning, besværet med sammenfoldning af især dobbelte og tykke selvoppustelige liggeunderlag samt den komplicerede finjustering af hårdheden, så den passer til den enkelte brugers ønsker. 

Det nye ventildesign er slidstærkt og pålideligt og har et netfilter, der beskytter de interne komponenter mod forurening. Ventilen er nem at betjene og brugervenlig med tre indstillinger: Envejsåbning til oppustning, lukket med mulighed for at blæse mere luft ind efter behov, og åben med selvlukkende funktion, der sikrer hurtig tømning og nem, problemfri nedpakning. 

Image
Outwell, Outwell Air Flow Control, campingudstyr, ventil, selvoppustelige liggeunderlag

 

Ventilen findes på nuværende tidspunkt i de nyeste selvoppustelige Deepsleep-liggeunderlag, som omfatter: Deepsleep Single 7,5 cm, Deepsleep Single 10,0 XL og Deepsleep Double 7,5 cm. De kraftige materialer sikrer maksimal holdbarhed, og den øverste overflade er beklædt med komfortabelt mikroruskind. Selvom enkeltversionerne er forsynet med vandrette luftkanaler, der er fræset ind i skumkernen for at reducere vægt og pakkestørrelse, har tømning og sammenrulning altid været en trættende proces i flere trin − og dette er endnu værre, når man anvender dobbeltversionen. AFC-ventilen løser dette og gør nedpakningen til en nem og hurtig fornøjelse.

Se en video med den nye ventil i aktion her

Endelig er alle selvoppustelige Outwell-liggeunderlag undtagen Sleepin nu forsynet med et ikon, der viser deres R-værdi for at gøre valget nemmere i en købssituation. Dette er et standardmål for et materiales termiske modstand. Jo højere R-værdi, jo bedre isolerer materialet. R-værdien for de selvoppustelige Outwell-liggeunderlag er vurderet af en uafhængig testvirksomhed, der har udviklet en metode til at sikre en nøjagtig vurdering som sammenligningsgrundlag mellem produkter.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her