Outwell, campingudstyr, bambusmøbler, campingmøbler

Outwell udvider sortimentet af udendørsmøbler i bambus

Stil og funktionalitet er nøgleord i de smarte nye tilføjelser til den miljøvenlige Outwell® serie af udendørsmøbler af bambus, der appellerer til miljøbevidste familiecampister.

Bambus ser ikke alene fantastisk ud på et udendørsmøbel, men dette hurtigtvoksende naturmateriale er også yderst modstandsdygtigt over for stød, vand, varme og UV-stråler, hvilket gør det ideelt til slidflader som fx bordplader og arbejdsflader. 

Outwell-bambusmøblerne er allerede yderst populære blandt campister, og det prisvindende brand bygger nu videre på succesen ved at lancere en ny kollektion af bambusstole og endnu flere valgmuligheder inden for køkken- og spiseborde.

Plumas og Plumas med højt ryglæn supplerer Duncan i kollektionen af bambusstole og har to indstillinger af sæde og ryglæn. Begge er konstrueret af et stærkt, men let aluminiumsstel med solidt tofarvet polyester og bambusarmlæn.

De praktiske og smarte Custer L og Custer XL borde supplerer de populære Calgary og Kamloops-borde, Dawson-picnicbordet, Marilla-picnicbordsættet og Kimberley-sofabordet. Begge har bambusbordplader og lette, men stærke aluminiumsstel, der kan bære 80 kg. Hvert bord har tre regulerbare højder, der kan tilpasses brug og underlagsforhold. Transport og opbevaring er praktisk takket være den lille pakkestørrelse, håndtag og transporttaske.

To nye køkkenborde tilbyder sikre og stabile arbejdsflader til madlavning og praktiske opbevaringsmuligheder til mad og køkkengrej. Padres Køkkenbord og Padres XL Køkkenbord kan bære op til 30 kg på et let, men stærkt aluminiumsstel og er udstyret med en solid bambusbordplade og skabe af slidstærkt polyester med netventilation. Hvert bord er udstyret med tre praktiske kroge på den ene side og en udtrækkelig holder til skraldespanden eller opvaskebaljen. På den modsatte side sidder seks opbevaringslommer, og der medfølger en vindskærm, som beskytter komfuret mod træk.

Padres Køkkenbord måler 75 × 49 × 82 cm, og Padres XL Køkkenbord måler 100 x 49 x 82 cm. De ekstra 25 cm giver yderligere arbejdsplads og et dobbelt skab til opbevaring. Begge leveres i en praktisk transporttaske. 

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes her
 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her