Outwell Hornet 6SA, luftfortelt, fortelt, telt, oppustelig, familietelt

Outwell Hornet 6SA – oppusteligt familietelt med komfort

Outwells nye Hornet 6SA er til familien, der ønsker et oppusteligt familietelt med komfort og gennemtænkte detaljer.

Komforten i sovekabinen er i 2017 præget af gennemtænkt innovation og føjer en ny dimension til de designet og teknologien, som har cementeret de oppustelige Outwell Smart Air Polyester-telte som førende på markedet for familietelte. Og alt dette er samlet i det nye Hornet 6SA.

Hjemlig komfort i sovekabinen
Dette telt med seks sovepladser er udstyret med tre topersoners rum i det nye Outwell Royal Master Bedroom, som er designet for at skabe meget plads og ståhøjde samt give mere bevægelsesfrihed og mulighed for at bruge møbler som sengeborde. En kabelgennemføring i sovekabinen gør det muligt at anvende strøm til f.eks. lys og tablets og opnå hjemlig komfort.

Det nye Royal Master Bedroom er også udstyret med den nye Thermo-reflective coating på yderteltet over inderteltet, der hjælper med at regulere temperaturen. Dette suppleres af Night Sky Ceiling, der begrænser lysindtrængningen og bidrager til at skabe en atmosfære, der fremmer en god nattesøvn. Vinduerne i sidevæggen svarer til vinduerne i yderteltet og giver udsyn og ekstra lysindfald i inderteltet, når der er behov for det. Store netpaneler på bagsiden giver adgang til Rear Ventilation System. 

Sovekabinen er et alsidigt Outwell-universalindertelt, der kan rulles tilbage i den ene side for at give ekstra opholdsplads. Ekstra opbevaringslommer og ophængningssnor gør teltet endnu mere bekvemt.

At skabe den rigtige stemning i teltet er en vigtig parameter, og de unikke tonede Outwell-vinduer med lynlåsgardiner begrænser indtrængningen af solens UV-lys og stråler og giver samtidig et godt udsyn og privatliv efter behov. Det nye Rear Vent System er gjort større for at øge luftcirkulationen og gøre betjeningen nemmere. Det fremhæver også teltets snit og gør teltet mere stabilt.

Image
Outwell, luftfortelt, fortelt, telt, oppustelig, familietelt


Sikkerheden i top
Campisternes tryghed for hele familien er altafgørende, så der er taget hånd om stormbeskyttelsen, og teltets aerodynamiske egenskaber er testet i vores interne testfacilitet til vindstyrke 10 på Beaufort-skalaen. Naturligvis skal et telt være korrekt opsat for at modstå sådanne betingelser, og Outwell Easy Pegging System gør det nemt og hurtigt for dig at finde den rigtige pløk til hvert område. 

Selvlysende formonterede barduner er nemme at se i dårligt vejr og om natten, ligesom de mindsker risikoen for at falde over bardunerne. Og det nye Easy Access System giver risikofri adgang ved at den D-formede dør, og de tilhørende netpaneler foldes sikkert til den ene side. Den isyede teltbund i det indvendige opholdsrum og den aftagelige teltbund i det yderste opholdsrum kan lægges fladt ved dørene for at forebygge ulykker og give lettere adgang.
Image
Outwell, luftfortelt, fortelt, telt, oppustelig, familietelt

 

Nem opsætning
Mens man kan fjerne bunden i det udvendige opholdsrum og omdanne det til et område til fugtigt udstyr, holdes det inderste tilflugtssted fri for vand og mudder ved hjælp af et overdækket sideindgangsparti, som sammen med Sealed Ground System isolerer mod elementerne og insekter. Det specialudviklede, prægede Outtex 6000-polyesterstof med tapede sømme sikrer med sit 6.000 mm vandsøjletryk, at der ikke kommer regn ind i teltet. 

Familietelte behøver ikke at være svære at rejse, og Hornet 6SA er udstyret med Advanced Air Tube System med indbyrdes forbundne luftrør med One-go Inflation Technology, der sikrer en hurtig ukompliceret opsætning. Og hvis du synes, at den medfølgende, kraftige manuelle pumpe er for hård, kan du købe én af to elektriske teltpumper, der gør livet endnu lettere. Outwell har også gjort det forreste opholdsområde aftageligt, hvilket gør det meget store telt endnu nemmere at rejse, transportere og vedligeholde. Det kan ganske enkelt lynes på og pumpes op separat.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her