Outwell, Élan, telte, telt,  familietelte, campingtelte

Outwell Élan – telte til den store familie

Familieteltene fås i et udvalg af størrelser og konfigurationer, så der er plads til selv den store familie.

Moderne farver og selvlysende piping, en frisk stil og gennemtænkt innovation kendetegner den helt nye Élan-kollektion fra det prisbelønnede skandinaviske familiecampingbrand, Outwell. 

Alle Élan-telte er fremstillet af Outtex 6000 HD, som er særligt udvalgt Outwell Taslon-polyester med prægning, der gennemgår en særlig proces, så der skabes et lærredslignende tætvævet stof, der er ekstremt slidstærkt og robust sammenlignet med de polyestertyper, der normalt anvendes til telte. Og det bevarer sine egenskaber og sit fantastiske udseende i hele levetiden.

Stor sovekabine med god ståhøjde
Kollektionen byder også på det nye rummelige Ambassador Master Bedroom, som gør komforten i sovekabinen endnu bedre takket være den særlige Thermo-reflective coating samt Night Sky Ceiling, som begge er medvirkende til at skabe rammerne om en god nats søvn. Ambassador Master Bedroom er skabt ved at øge standardlængden på 250 cm og justerer hældningen på bagvæggen for at øge ståhøjden, hvilket giver større bevægelsesfrihed og mere plads til møbler. En kabelgennemføring gør det muligt at anvende strøm i teltet til f.eks. lys og tablets i sovekabinen. Netpaneler bagpå fører til den udvendige ventilation, vores nye Rear Ventilation System. Dette giver en mere strømlinet profil med et stort ventilationsområde, der er nemt at betjene.

Image
Outwell, Élan, Ambassador Master Bedroom, telt, telte, campingtelte, familietelte

 

Tonede ruder sikrer privatlivets fred
Opholdsrummet har store tonede vinduer, der reducerer solens stråler og sikrer privatlivets fred, samtidig med at de giver et fremragende udsyn. Lynlåsgardiner giver privatliv efter behov. Vinduerne og det fremragende ventilationssystem holder teltet lyst og luftigt. Yderteltet er forsynet med det nye Easy Access System, hvor hovedindgangene og de tilhørende netpaneler foldes til den ene side, og bunden ligger fladt ved indgangen for at give sikker og uhindret adgang. Alle telte er udstyret med Outwell Easy Pegging System, der garanterer sikker opsætning uanset vejret.

Fire modeller
Kollektionen består af fire modeller. Wolf Lake 9É og Montana 6É er udstyret med Outwell Power Air Tube--teknologi, mens Vermont 6É og Bear Lake 6É har ekstra robuste stålstænger. 

Store familier vil påskønne pladsen i Vermont 6É med den praktiske garderobe. Eller Montana 6É med frontsolsejl, der kan lynes af og rulles op, så der f.eks. er plads til at sidde eller lege. 

Bear Lake 6É har også et overdækket område foran i form af et kæmpestort udvidet indgangsparti. Det kan let omdannes til et lukket opholdsrum, hvis man køber en lukket tilbygning, der kan lynes på.

Store familier vil elske det enorme Wolf Lake 9É med plads til syv personer i dets Master Bedroom og yderligere to i et lille separat rum, der er placeret på tværs af det indvendige opholdsrum. Dette rum er også praktisk til opbevaring eller til et transportabelt toilet. Frontsektionen på Vermont kan lynes af, så teltet er nemt at håndtere ved pakning, transport og opbevaring. 

Ekstraudstyr til alle telte omfatter fleecegulvtæppe, hyggelige Inlayzzz-tæpper i sovekabinen, underlag og dobbelt tagbeskytter – en nyttig tilføjelse, der beskytter teltet mod fugleklatter, træsaft og skadelige UV-stråler. 

Se de forskellige modeller nedenfor.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her