Bilnyheder

Nyheder fra Peugeot, Honda og DS Automobiles

Peugeot introducerer et mix af en hatchback, SUV og stationcar, Honda er lancerer en hybrid 4X4, der er uegnet som campingtrækker, og DS Automobiles præsenterer topmodel

Spændende crossover fra Peugeot

En crossover er, deraf det engelske navn, en krydsning.

Hvordan man definerer den nye Peugeot 408 er helt op til den enkelte, men det er muligt at se både hatchback, SUV og stationcar i den 469 cm lange nyhed. 408 er betragteligt lavere end den populære 3008, men den markant længere og vil, efter alt at dømme, være en rummelig familiebil.

Bagagerummet virker i hvert fald egnet til familiebrug: Mellem 536 og 1.611 liter, som svarer til en stationcar i Golf-klassen.
 

Peugeot 406
 

Det interessante 408-design gemmer på mange muligheder, når det kommer til motorisering. Som den første Peugeot kommer 408 som ren benzinbil, som plug-in-hybrid og som elbil.

Benzinbilen er udstyret med en 1,2-liters motor med 130 hk, mens plug-in-hybriden kommer i to versioner: 180 og 225 hk.

Den 100 procent elektriske e-408 vil formentlig få en ydelse på 154 hk og en rækkevidde omkring 400 kilometer på en opladning.

Peugeots nye krydsning introduceres i starten af 2023.


Honda CR-V hybrid - kan den trække noget?

Det er en skuffelse for folk, som forelsker sig i Honda CR-V Hybrid og tænker, den vil være perfekt som campingtrækker.

Til trods for mulighed for firehjulstræk må den japanske bil nemlig kun trække op til 750 kilo på krogen, så den straks diskvalificeres som campingtrækker.
 

Honda CR-V Hybrid
 

Med en helt ny CR-V Hybrid, som for nylig er præsenteret i USA, får SUV’en et mere robust design og et længere karrosseri - hvorfor den bliver endnu mere rummelig end den allerede rummelige forgænger men også flere hestekræfter.

Da udgaven af den nye CR-V vi får i Europa, som først præsenteres på et senere tidspunkt, kan adskille sig fra den amerikanske, er det for tidligt at sige, om bilen kan trække mere end den gamle. Vi håber, at Honda denne gang tænker på campingfolket.

 

DS 7 med 360 hk

Den franske DS 7 Crossback smider den sidste del af sit navn og bliver, kort og godt, til DS 7.

Navneforandringen kommer i sammenhæng med et facelift, som mest af alt forfiner bilens ydre, men også kommer med en ny topmodel.
DS7
Topmodel er lig med en plug-in-hybrid med 360 hk, større bremser og strammere undervogn. DS 7 fås også i som plug-in-hybrid med færre kræfter, mens den eneste variant uden strøm er 1,5-liters dieseludgaven med 130 hk og 8-trins automatgear.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her