De nye lejrchefer på DCU-Camping Ålbæk Strand er Lasse Sjøquist (t.v.) og Christian Hansen. Billedet er taget på DCU-Camping Mols.

Nye værter på DCU-Camping Ålbæk Strand

For den tidligere fængselsbetjent Christian Hansen er jobbet som chef på DCUs nordligste campingplads en gammel drøm, der er gået i opfyldelse.

Af Torben Brandt

Det er noget af et karriereskifte, som 44-årige Christian Hansen netop har foretaget. For efter at have været fængselsbetjent siden 1996 har han fra 1. marts i år fået overdraget nøglebundtet til DCU-Camping Ålbæk Strand, hvor han afløser Lone Hede, som valgte at stoppe som lejrchef med udgangen af februar.

Kunderne kommer frivilligt

Christian Hansen har i mange år boet i Ålbæk og har stort set dagligt kørt forbi campingpladsen, som han ser frem til nu at stå i spidsen for.

– Jeg glæder mig meget til at prøve at have tilfredse kunder, griner Christian Hansen med reference sine 24 år som fængselsbetjent, hvor ”kunderne” ikke kom af egen fri vilje.

Det gør de heldigvis fremadrettet, når Christian Hansen træder ind i en verden, som han allerede fra barnsben af havde tæt inde på livet.

– Det er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse. Fra jeg var syv til 22 år havde min moster og onkel Top Camping i Øster Hurup. Der kom jeg først som gæst med min mor og far, og senere arbejdede jeg der i mine ferier, så jeg har næsten fået det ind med modermælken.

– Jeg kender nogle af udfordringerne, men ikke dem alle. Jeg har en sund, fornuftig indgangsvinkel til, hvad, jeg mener, camping skal være. Det skal være ægte nordjysk hygge, der skal være tid til familien, og der skal være ro og orden, siger Christian Hansen.

Ingen revolutioner

DCU-Camping Ålbæk Strand er en campingplads med en god belægning, og sådan håber Christian Hansen, at det bliver ved at være.

– Vi er ikke kommet for at revolutionere campingbranchen, og vi skal tage den tid, det tager at udvikle pladsen både syns- og oplevelsesmæssigt. Noget af det første, der skal gøres, er at trimme bevoksningen og male nogle steder, siger den nye lejrchef.

Han får Lasse Sjøquist som fastansat lejrchefassistent, mens Christian Hansens kone, Charlotte, afløser på pladsen i det omfang, der er brug for det. Derudover er det planen, at Lasse Sjøquists kone, Tine, på længere sigt ansættes på halv tid på campingpladsen.

Mød de nye værter

UDSAT: Kom og byd Christian Hansen og Lasse Sjøquist velkommen på DCU-Camping Ålbæk Strand søndag den 29. marts kl. 10-12.
GRUNDET CORONASITUATIONEN ER ARRANGEMENTET UDSAT INDTIL VIDERE.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her