DCU-Camping Åbyskov Strand - nye sanitetsbygninger

Nye servicebygninger på vej

DCU-Camping Åbyskov Strand får to nye servicebygninger, som ifølge planen skal stå klar til sæsonåbningen i 2024. Også autocamperturisterne får forbedrede forhold på den sydfynske plads.

Tekst Torben Brandt
Foto EXCELLENT-huse

Selvom DCU-Camping Åbyskov Strand lukker for sæsonen efter efterårsferien og først slår bommen op igen i marts 2024, kommer der alligevel til at være masser af aktivitet hen over efteråret og vinteren. For den sydfynske campingplads har fået opfyldt et stort ønske om at få to nye servicebygninger, og byggeriet af dem går snart i gang.

– Vores nuværende servicebygning bliver revet ned tirsdag i uge 43, lige efter efterårsferien, og så bliver der hen over vinteren opført to servicebygninger i lighed med den, som allerede er blevet opført på DCU-Camping Rørvig Strand, fortæller Cecillie Kampp Sørensen, der sammen med sin mand, Anders, er campingvært på DCU-Camping Åbyskov Strand.

De nye bygninger opføres af EXCELLENT-huse, som også er firmaet bag de nye luksushytter, der er opført på adskillige af DCUs campingpladser de senere år.

Mere tidssvarende
Cecilie Kampp Sørensen glæder sig meget over det løft, som de nye bygninger vil give campingpladsen i Åbyskov.

– Når gæsterne anmelder os på Trustpilot, får vi som regel ros for vores værtskab og for udsigten på pladsen, og når der indimellem har været klager, har de gået på, at vores servicebygninger er gamle og slidte, hvilket jo ikke er noget, vi har kunnet gøre så meget ved. Derfor er det rigtig dejligt, at vi nu får nye, moderne servicebygninger.

– Der kommer nogle bedre handicapfaciliteter og et godt puslerum. Kapaciteten bliver den samme som hidtil, men det bliver bare meget bedre, når det hele bliver opgraderet og mere tidssvarende med lukkede rum i stedet for kabiner, siger Cecilie Kampp Sørensen. Hun ser forbedringen som en naturlig konsekvens af den udvikling, der generelt er sket inden for campingverdenen.

– Efterhånden som campingvognene og autocamperne er blevet federe, stiger forventningerne også til campingpladserne, og så gider man ikke at kunne høre, når naboen er på toilettet. Det hele bliver mere privat nu, og samtidig bliver de nye bygninger lysere og mere behagelige at være i, siger hun.

De to nye servicebygninger opføres samme sted, som de gamle lå. Dog bliver de nye bygninger vinklet en smule anderledes, fordi de får solceller på taget og derfor skal placeres optimalt i forhold til solen.

– Det er en ret snæver tidsramme og et stort koordineringsarbejde for håndværkerne, men forventningen er, at nedrivningen af de gamle bygninger og opførelsen af de nye kan gøres hen over vinteren, så det nye byggeri står klar til sæsonåbningen 2024, siger Cecilie Kampp Sørensen.

Nyt tømningssted
Også for autocamperfolket er der forbedringer på vej på DCU-Camping Åbyskov Strand.

– Vi kommer til at lave en ny udslagskumme for autocamperne med afløb i jorden, så det bliver nemmere for dem, når de bare kan parkere, tømme og fylde på. På Sydfyn har vi en del havne, hvor autocamperne kan holde for natten, men de steder er efterhånden dyrere end campingpladserne, og mange af havnene tilbyder ikke de faciliteter, som vi nu får. Derfor håber vi, at de forbedrede forhold kan være med til at give os et flow af autocamperkunder i Åbyskov, siger Cecilie Kampp Sørensen.

Læs mere om DCU-Camping Åbyskov Strand

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her