Legeplads

Ny legeplads fra Isabellafonden

DCU-Camping Rørvig Strand har fået ny legeplads.

Der er kommet ny legeplads på DCU-Camping Rørvig Strand, skænket af Isabellafonden. Legepladsen, der består af blandt andet rutsjebane og klatrestativ, stod klar til brug lige før efterårsferien og vækker stor begejstring i DCU.

Til gavn og glæde

– Hele DCU vil gerne sige tusind tak til Isabellafonden for den flotte legeplads. Den vil helt sikkert være til gavn og glæde for campingpladsens børn i mange år fremover, siger DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen.

– Der er sket nogle meget store forbedringer på DCU-Camping Rørvig Strand de senere år, ikke mindst den nye, moderne servicebygning, som stod klar i sommeren 2023. Den nye legeplads er seneste skud på stammen over opgraderinger, og den er et godt billede på den positive retning, som DCU bevæger sig i, tilføjer landsformanden.

Isabellafonden blev stiftet i 1976 af Isabellas grundlægger, Søren Odgaard. Fonden tilgodeser projekter af høj kvalitet, som skaber gode udendørsoplevelser, primært i Vejle- og Hedenstedområdet, hvor Isabella holder til, men Isabellafonden støtter også formål i resten af Danmark.

Læs mere om DCU-Camping Rørvig Strand

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her