Marina di Venezia, Italien, campingplads, camping, femstjernet, familiecamping, Venedig, hundebad, hundefaciliteter

Når hunden er i centrum

Gæsterne på den femstjernede, italienske campingplads Marina di Venezia serviceres på alle leder og kanter, men det gør menneskets bedste ven også. Et helt område på campingpladsen er kun for gæster med hund.

Tekst: Anne-Vibeke Isaksen
 

En rigtig hundeferie

Holder du ferie her, og har du hunden med, så kan du kun bo i dette område. Marina di Venezia forbeholder et område af den store campingplads til gæster med husdyr, fordi deres erfaringer viser, at det fungerer bedst på den måde - lidt ud fra betragtningen, at lige børn leger bedst. Men det er ikke bare et hvilket som helst område. Der er i den grad taget højde for alt, hvad hundeejere og andre ejere af husdyr med pels har brug for på ferien.

 

Skygge og egen strand

Der er tale om et stort, grønt og skyggefuldt område, og det er noget, som dyr med pels holder af, når der om sommeren kan være op til 40 graders varme. I den nærliggende pinjeskov har man fine muligheder for at lufte hunden og naturligvis med hundeposer mange steder. Campingpladsens strand er over en kilometer lang, og en del af denne er viet kun til hundesvømning. Det er naturligvis af hensyn til de andre gæster.

 

Vandhunde med eget brus

Når hundene har været på stranden, har de udendørs badefaciliteter til at få skyllet saltet ud af pelsen. Men det er også et decideret hundebruserum, som er hævet, så ejeren ikke skal bukke sig ned. I området ligger en velassorteret butik med forskellige produkter og udstyr til kæledyr, og dyrlægen kigger forbi, hvis der skulle være behov for det.

Image
Marina di Venezia, Italien, campingplads, camping, femstjernet, familiecamping, Venedig, dyrlæge, hundefaciliteter

 

På resten af pladsen

I Italien er der mange hunde, og når du bevæger dig rundt på resten af campingpladsen f.eks. op på torvet, hvor alle restauranter og underholdning findes, er hunde også velkomne. Naturligvis i snor. Det samme gælder også i Venedig, eller hvis du tager en tur ud til f.eks. Cavallino eller Treporti.

 

Læs mere om Marina di Venezia

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her