Søren Okholm

Musikken spiller på Egeskov

Der er lagt op til en hyggelig campingweekend på Egeskov, hvor musikken fredag aften nu er på plads.

Du kan godt begynde at glæde dig, hvis du har reserveret plads på DCUs campingweekend på Egeskov i weekenden fra 28. til 30. juni, hvor skolernes sommerferie netop er begyndt, og hvor der bliver rig lejlighed til at hygge sig med andre campister i smukke omgivelser på jorden omkring det sydfynske slot. 

Fynsk trio 

Allerede fredag aften skydes campingweekenden i gang med musikalsk underholdning, som er lagt i hænderne på den fynske Søren Okholm Trio. 

Søren Okholm er et velkendt navn i musikalske kredse på Fyn. Han kommer fra Odense og er diplomuddannet sanger og musiklærer fra Det Fynske Musikkonservatorium. Udover at undervise fremtidens håbefulde musikere i klaver, sammenspil og rytmisk sang er han forsanger i flere forskellige orkestre. Han er også studiesanger på radiojingles, laver både reklamer og filmmusik  og spiller til alle former for fester, uanset om det er barnedåb eller guldbryllup, og fredag 28. juni er det så campisterne på Egeskov, der bliver underholdt af Søren Okholm Trio. 

– Vi kommer til at spille pop- og soulmusik. Det bliver covernumre, vi optræder med, men måske kunne vi også godt finde på at spille en lille smule af vores eget, siger Søren Okholm. 

Koncerten foregår i tidsrummet fra kl. 20 til 22 med en indlagt pause undervejs. 

Haver, leg og kultur 

Udover at lytte til god musik giver campingweekenden dig mulighed for at besøge Egeskovs mange spændende og smukke haver, gå på opdagelse på de forskellige museer, deriblandt Camping Outdoor Museum, og for børn og barnlige sjæle er det oplagt at give sig i kast med Legeskoven, der blandt andet tæller en svævebane og den skyhøje legeplads, Kompan Giants, der rager ni meter op i luften og fylder 300 kvadratmeter. 

Hvis du er medlem af DCU og bestiller før 1. maj, koster det 1.349 kr. for ophold i egen vogn med to voksne og op til tre børn, inklusiv adgang til Egeskov Slot i alle tre dage. Er du ikke medlem, er prisen 1.927. kr., hvis du bestiller inden 1. maj.  

Efter 1. maj stiger prisen til 1.549 kr. for DCU-medlemmer og 2.212 kr. for ikke-medlemmer. Du kan tilmelde dig campingweekend på dcu.dk/egeskov 

Læs mere om Egeskov campingweekend

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her