Mr. Guldsmed var travlt optaget af at flyve rundt på DCU-Odense City Camp, alt imens DCU-medlem Tommy Gjøl tog sig tid til at forevige øjeblikket.

Campingliv

Mr. Guldsmed fløj til Odense

Et DCU-medlem indfangede et gyldent øjeblik på sin campingferie i Odense.

”Gør noget unyttigt”, lød opfordringen fra vores Dronning, da hun ved årsskiftet tonede frem i de danske stuer med sin nytårstale.

Majestæten appellerede til, at vi nogle gange gør noget, der ikke er nødvendigt, og som ligger uden for hverdagens praktiske gøremål. ”Noget, der taler til vores sanser, og som befrugter vores fantasi”, uddybede hun.
 

Guldsmed på antennen

Om DCU-medlem Tommy Gjøl havde Dronningens ord i baghovedet, da han denne sommer besøgte DCU-Odense City Camp, er nok tvivlsomt.

Men Tommy Gjøl, der jævnligt har bidraget til Camping-fritids spalter med sine fremragende fotografier af blandt andet veteranbiler og -campingvogne, tog sig ikke desto mindre tid til noget så forholdsvis unyttigt som at holde nøje øje med en guldsmed, der flaksede omkring på campingpladsen. Da den kortvarigt hang som en helikopter i miniformat over en bilantenne, forevigede han øjeblikket, som det kan ses på det smukke billede i forbindelse med denne artikel. Og det er måske slet ikke så unyttigt endda?

Husk du også altid er velkommen til at sende dine camping-øjeblikke til redaktion@dcu.dk