Truma app, varmealarmen, kæledyr på camping

Mere sikkerhed for de firbenede på camping

Campister kan med ro i sindet efterlade deres firbenede ven i campingvognen eller autocamperen.

Uanset, om det er varmt eller koldt, behøver du fremover ikke være urolig for at efterlade din hund eller kat i autocamperen eller campingvognen.

Varmealarmen – en ny app-funktion fra Truma iNet System – gør det muligt for campisten at modtage en sms, hvis der bliver for varmt i køretøjet, og temperaturen overskrider en bestemt værdi, der på forhånd er indstillet. Husdyrsejere kan så straks reagere og undervejs tænde for klimaanlægget med appen og sætte temperaturen ned. 

Image
Truma app, varmealarmen, kæledyr på camping

 

Kan styre flere anlæg
Den nye funktion er en udvidelse af den allerede eksisterende kulde- og spændingsalarm. Hvis temperaturen falder i køretøjet, eller spændingen på batteriet på instrumentbrættet falder til under det valgte niveau, bliver kunden også informeret via sms. 

Men det er ikke kun husdyrsejere, der er på den sikre side med Truma iNet System. Uanset hvor, man er, gør appen det muligt at styre Combi-varmeanlægget og Truma-klimaanlægget med en smartphone eller tablet, at forespørge om f.eks. temperatur eller strøm og at kontrollere gasbeholdningen.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her