Dårligt vejr

Medlemmer kan få penge tilbage

DCUs hovedbestyrelse har besluttet, at medlemmer, der bor i egen vogn eller telt i lavsæsonen, skal have mulighed for at forkorte opholdet og få penge tilbage for den periode, de ikke har benyttet. 

Der har de senere år været kritiske røster fremme fra nogle af DCUs medlemmer, der mener, at unionens bookingbetingelser er for ufleksible, fordi det ikke har været muligt at få pengene tilbage, hvis man vælger at forkorte sit ophold og rejse videre før tid på en af DCUs 20 campingpladser.

Kritikken har blandt andet lydt på, at det frie campingliv ikke er nær så frit, hvis man på forhånd skal sige, hvor mange dage man gerne vil bo på campingpladsen – uanset om man har booket på forhånd eller møder uanmeldt op.

For hvad nu hvis vejret bliver dårligt, eller man bare ombestemmer sig og gerne vil hjem eller videre til en anden destination tidligere end planlagt?

 

Fordel for medlemmer

Den kritik har DCUs hovedbestyrelse og forretningsudvalg taget til efterretning.

Det er derfor blevet besluttet, at det uden for højsæsonen skal være muligt for medlemmer, der har bestilt og betalt for at bo i egen vogn eller telt på en af DCUs campingpladser, at afkorte opholdet og få pengene tilbage for den periode, de ikke har brugt.

Har man som medlem booket og betalt for en uge på eksempelvis DCU-Camping Kollund og rejser videre efter fire dage, kan man altså i lavsæsonen få pengene retur for de sidste tre dage, der ikke er blevet benyttet.

Muligheden gælder fra nu af, men kun hvis man er medlem af DCU.

Der refunderes derimod ikke hytteleje, hvis et medlem vælger at afbryde et hytteophold før tid, ligesom der heller ikke refunderes for ophold i luksustelte.
 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her