LEGOLAND, LEGO, NINJAGO, NINJAGO World, hytter, overnatning, Wilderness-tønder

LEGOLAND udvider med nye hytter og legeplads

LEGOLAND Holiday Village udvider med 50 nye LEGO NINJAGO tematiserede hytter samt 30 nye Wilderness-tønder og en stor legeplads.

Det bliver ekstra sjovt at bo på LEGOLAND Holiday Village i 2017, når 50 nye NINJAGO-hytter, og 30 nye Wilderness-tønder står klar til sæsonstart den 1. april 2017. 

– Gæsterne har taget rigtig godt imod hele NINJAGO-universet i LEGOLAND, og der har været stor efterspørgsel efter vores tematiserede værelser på hotellet. Nu ruller vi NINJAGO ud på LEGOLAND Holiday Village, hvor vi laver et stort område med hytter og udendørsaktiviteter for små og store NINJAGO-fans, siger Martin Aadal Nielsen, hoteldirektør i LEGOLAND.

I de nye hytter er der god plads til hele familien med sovepladser til 4-8 personer, stort opholdsrum og hyggelig, overdækket terrasse. Hytterne får mange flotte effekter inklusiv sej NINJAGO-grafik og lysende ninjasværd. 

Stor NINJAGO-legeplads
Udover hytterne kommer der også en stor NINJAGO-legeplads, hvor børnene kan træne deres ninja-færdigheder.

– Man vil blandt andet opleve LEGO-modeller af alle heltene fra NINJAGO-universet på LEGOLAND Holiday Village, og i midten af området kommer der en stor legeplads, hvor børn og voksne kan træne deres ninjafærdigheder, inden de prøver kræfter med NINJAGO World i LEGOLAND, siger Martin Aadal Nielsen. 

30 nye Wilderness-tønder
LEGOLAND Holiday Village udvider også med 30 nye Wilderness-tønder. Tønderne er et hyggeligt og sjovt alternativ til teltet eller campingvognen. Der er sovepladser til fire personer og mulighed for at sidde inde i tønden eller ude på egen terrasse. 

– Vi vil være den største miniferiedestination i Nordeuropa, og det kræver, at vi investerer bredt og massivt i overnatning. LEGOLAND tilbyder tematiseret overnatning i alle prisklasser fra tipi-telte til firestjernede hotelværelser. De nye hytter og tønder vil give en større kapacitet i mellem-prisklassen, hvor vi oplever en større efterspørgsel fra specielt de udenlandske gæster, siger Martin Aadal Nielsen. 

Image
LEGOLAND, LEGO, NINJAGO, NINJAGO World, hytter, overnatning, Wilderness-tønder

 

Samlet set løber investeringen op i 40 mio. kroner. Hytterne og tønderne står klar til udlejning ved sæsonstart 2017, men det vil allerede være muligt at booke dem fra november 2016.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her