Truma har modtaget en designpris for sin LevelControl, der hjælper campisten med at holde øje med gasbeholdningen via en app.

Gas

Kontrol af gasbeholdning udløser designpris

Det er naturligvis vigtigt, at et produkt opfylder en praktisk funktion – men det gør bestemt heller ikke noget, hvis det også ser godt ud.

Truma er lykkedes så godt med begge dele, at Truma LevelControl har vundet den anerkendte designpris Red Dot Design Award. Designprisen præmierer produkter, som skiller sig ud ved at have en høj designkvalitet, samtidig med at der tages højde for produktets funktionalitet, innovationsniveau, ergonomi og levetid.
 

Måles via en app

Hvor meget gas er der tilbage i flasken, og hvor langt rækker den? Med Truma LevelControl kan man nemt og præcist kontrollere gasbeholdningen via en app. Ved hjælp af ultralyd måler apparatet gasflaskens indhold og sender oplysningerne videre til en smartphone eller tablet via Truma iNet Box.

– Vi har designet LevelControl således, at den er ekstremt praktisk, let og brugervenlig at betjene. Og det har vi kombineret med det passende design og materialevalg, siger Peter Wickelmaier, der er ansvarlig for produktdesignet.

– Derfor er vi meget stolte over at have fået prisen Red Dot Design Award. Det bekræfter os i, at vi forbindelse med udviklingen af vores produkter også i fremtiden skal lægge vægt på at finde den perfekte kombination af innovativ teknik og design af høj kvalitet.