Foto: Lasse Løndahl

Kom til Ferie for Alle 2022 og mød DCU

Den store feriemesse Ferie for Alle løber af stablen fra den 25.-27. februar 2022 i Herning, og du kan naturligvis møde DCU hele weekenden.

Af Torben Brandt
Foto: Arkiv

For mange er Ferie for Alle i slutningen af februar lig med årets første campingtur, der varsler, at den nye campingsæson nærmer sig med hastige skridt.  Hvis du har tænkt dig at besøge Skandinaviens største feriemesse og vil bo på den store vintercampingplads, der oprettes i forbindelse med Ferie for Alle, er det en god idé at booke allerede nu.

9 haller med camping
Messen byder på i alt 9 haller fyldt med camping, så det kan være svært at nå det hele på en dag. Derfor er det oplagt at overnatte på vintercampingpladsen, der ligger klos op ad hallerne, og som ledes af personale fra DCU i samarbejde med Messecenter Herning.

Det koster 775 kr. at bo på campingpladsen fra fredag til søndag. Prisen er 950 kr. fra torsdag til søndag og 1.000 kr. fra onsdag til søndag. De nævnte priser gælder, hvis du booker før 1. februar. Booker du 1. februar eller senere, lægges der 100 kr. oven i prisen. De nævnte priser inkluderer partoutkort til Ferie for Alle og gælder for op til to voksne og to børn i en vogn. Strøm er inkluderet i prisen. Yderligere personer i vognen kan tilkøbes for 120 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn til og med 12 år.

Sidste frist for at tilmelde sig online er fredag 18. februar kl. 12. Herefter foregår tilmelding udelukkende ved ankomst på pladsen.

Klubber kan placeres samlet
Campingklubber kan bo samlet på campingpladsen, men det kræver, at man kommer med minimum 10 vogne, som tilmeldes og betales samlet. Sidste frist for at tilmelde sig som klub er fredag 13. februar. Ved klubbestilling skal man kontakte Johnny Tang Frandsen.

Pladsnumre uddeles, når man ankommer til campingpladsen, og det er lejrcheferne, der uddeler placeringerne. Vil man bo sammen, skal man også ankomme sammen. Det gælder dog ikke for klubbestillinger.
 

Campingpladsen på Ferie for Alle

Indkørsel: Sker ad Port 13 via Kaj Zartows Vej. Indtil pladsen åbner, er der opmarch på P5.
Åbningstider: Pladsen åbner onsdag 23. februar kl. 14 og lukker søndag 27. februar kl. 22.
Armbånd: Ved ankomst får man et armbånd, som alle skal bære for at komme ind på pladsen. Uden armbånd er der ingen adgang til pladsen og Ferie for Alle. Det er ikke muligt at besøge campingpladsen uden armbånd i messens åbningstid.
Badefaciliteter: Der er badefaciliteter i Ferie for Alles åbningstider i omklædningsrummene ved Hal E, C og F og døgnåbent i hal Q og på Anneksgården.

OBS: Der er forbud mod at bruge elektriske varmeblæsere.

Lejrchefer: Receptionen styres af Anders og Cecilie fra DCU-Camping Åbyskov Strand i samarbejde med Søren Sørensen fra DCU.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her