Truma Aventa Compact aircondition til campingvogn og autocamper

Kold luft fra Truma

Truma er på banen med en ny tagmonteret aircondition, Truma Aventa compact, der kan bruges på både campingvogne og autocampere.

Salget af fritidsbiler, der kan beskrives som en mellemting mellem en mindre autocamper og en stor personbil, går frem over det meste af Europa. Dermed stiger også behovet for at levere udstyr til disse biler.

Senest er den tyske leverandør Truma på banen med en ny tagmonteret aircondition, Truma Aventa compact, der kan bruges på både campingvogne og autocampere, men som på grund af sin beskedne størrelse er nærmest skræddersyet til fritidsbilerne.
 

Støjsvag

Aventa compact udmærker sig ved at være meget støjsvag, og med en vægt på kun 27,5 kg er den ifølge Truma samtidig den letteste tagmonterede aircondition på markedet. Truma Aventa compact har en køleeffekt på 1.700 Watt og et strømforbrug til afkøling på 2,8 Ampere.

Udtagene på Aventa compact kan stilles efter behov, så man kan få den kolde luft derhen, hvor man ønsker. Samtidig renser og tørrer anlægget den cirkulerede luft, så man får et behageligt indeklima i vognen.  

– Aventa compact passer til alle tage, så den er let og fleksibel at installere. Den er perfekt til de små vogne, eller hvis man i en stor vogn vil have en begrænset del som f.eks. soveværelset kølet ned. Derimod er den for lille til at nedkøle hele rummet i de helt store vogne, fortæller Jutta Bringazi fra Trumas marketingafdeling.

Aventa compact kan installeres, selvom der i forvejen er solceller, tagboks eller antenne på taget.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her