Kom trygt på camping på DCUs 22 pladser. Foto: Rasmus Schønning

Kør trygt på camping hos DCU

Personalet på alle DCUs 22 pladser glæder sig til at tage imod sommerens gæster – i trygge rammer og med alle de ekstra forholdsregler, som myndighederne anbefaler.

Af Redaktionen
Foto: DCU

Juni 2020

- Ferien står for døren, og vi har glædet os rigtig meget til at tage imod både medlemmer og nye gæster på DCUs campingpladser. Vi har brugt de sidste tre måneder på at gøre os klar – så vi har rigtig godt styr på, hvordan vi håndterer myndighedernes anbefalinger i forhold til at reducere risikoen for coronasmitte ude på alle pladserne, siger DCUs landsformand, Anne Vibeke Isaksen.

Der er mange medlemmer og gæster, som har spurgt til, om poolen er åben – og hvordan det er med bade- og køkkenfaciliteter. Og ja, legepladser, boldbaner, fælleskøkken, opholdsrum og pools er åbne nu, men med restriktioner ift. antal personer, som fremgår klart af de skilte, der er sat op. Personalet ude på pladserne er ligeledes klædt på til at hjælpe, så spørg endelig.

- Jeg vil gerne bruge lejligheden til at give en stor ros til gæsterne på DCUs campingpladser. Her har alle været virkelig gode til at følge myndighedernes anbefalinger. Det er skønt at se, at der er opstået et naturligt samarbejde for at få det hele til at køre sikkert, så alle kan føle sig trygge, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Ekstra rengøring og afspritning

Alle de åbne faciliteter på DCUs campingpladser vil blive gjort ekstra rent, og du vil finde både håndsprit og skilte med anbefalinger om adfærd. Har du særlige behov, står DCUs dygtige lejrchefer klar til at hjælpe og besvare spørgsmål.

DCU opfordrer naturligvis alle, som oplever tegn på coronasmitte, til at blive hjemme og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger, som du finder på www.sst.dk. Alle de forholdsregler, der gælder i samfundet generelt, gælder også på camping.

- Vi lover, at vi forsøger at gøre camping så ’normalt’ som overhovedet muligt for dig og din familie – uden at vi går på kompromis med sikkerheden. Lad os blive ved med at hjælpe hinanden med at passe på hinanden, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Du kan læse mere om DCU og håndteringen af myndighederne anbefalinger her.


Dansk Camping Union (DCU) er en interesseorganisation, der kæmper for bedre campingforhold for cirka 50.000 medlemsfamilier. 
DCU driver 22 campingpladser fordelt over hele landet og sikrer medlemmerne favorable rabatter på blandt andet campingferie, færgebilletter og forsikringer. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her