Grafik: Rikke Steenstrup Grafik: Rikke Steenstrup
Coronavirus

Læs seneste nyt om DCU og corona/covid-19

Opdateret 29. september. Alle DCUs 22 skønne campingpladser er åbne, og vi har naturligvis fortsat fokus på at holde coronasmitten nede. Læs her, hvordan DCU arbejder med at overholde alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
Annonce

DCU byder alle velkommen til en ny sæson 
Tirsdag d. 14.4. åbnede DCU alle sine 22 campingpladser til en ny sæson, alt er næsten tilbage til at være, som det plejer. Du og din familie er det vigtigste for os, og vi glæder os til at se dig, men vi har også brug for din hjælp.

Alle er velkomne
Alle er velkomne på DCUs campingpladser, og du må også gerne få gæster, så længe I alle overholder myndighedernes regler, som pt. siger, at man højst må være 50 personer samlet.

Har du reserveret plads?
Vær opmærksom på, at DCU er underlagt regeringens udmeldinger ift. corona. Hvis DCU igen skulle blive pålagt at begrænse antallet af gæster, vil DCU prioritere de gæster, der har booket først.

Ekstra rengøring på pladserne
Alle de åbne faciliteter vil blive gjort ekstra rent, og du vil finde både afspritning og skilte med anbefalinger om adfærd.
Husk også altid selv at vaske hænder, spritte af osv., så vi hjælper hinanden med at passe på hinanden. Har du særlige behov, så kontakt vores dygtige lejrchefer, som står klar til at hjælpe på den plads, hvor du gerne vil bo.

Legepladser, boldbaner, fælleskøkkener og pools er åbne, men ...
Legepladser, boldbaner, fælleskøkken, opholdsrum og pools er åbne nu, men med restriktioner ift. antal personer. Læs de skilte, der er sat op rundt omkring. Vi kører på denne måde lige nu for at passe på vores gæster og ansatte - og vi håber meget på din forståelse. Har du konkrete spørgsmål ift. dit ophold på en af DCUs campingpladser, skal du kontakte den konkrete plads.

Hvis du er i karantæne for corona
Er du i karantæne, skal du blive hjemme. Oplever du tegn på coronasmitte, skal du følge Sundhedsstyrelsen anbefalinger, som du finder på www.sst.dk. Alle de forholdsregler, der gælder i samfundet generelt, gælder også på camping. 

Kredsarrangementer i DCU
I DCU har alle syv kredse årligt en hel del arrangementer og rejser til fordel for medlemmerne, men corona/covid-19 krisen i 2020 har unægtelig ændret utrolig mange ting. Det ubetinget vigtigste for DCU er medlemmernes sikkerhed, og derfor har vi også aflyst en del arrangementer, som ikke kunne gennemføres ift. lukkede grænser og andre restriktioner fra myndighederne. Det er vi rigtig kede af, men vi takker også for den store forståelse, der har været fra hele landet.
Ift. fremtiden vil vi afholde de arrangementer og rejser, som kan lade sig gøre ift. at overholde regler og retningslinjer.
Vi er dagligt i tæt kontakt med myndighederne og følger alle udmeldinger.
Vi aflyser, når det ikke er muligt at gennemføre, og vi gennemfører, når vi kan overholde alle retningslinjer og sikre deltagernes sikkerhed.
Hvis du har spørgsmål til et konkret arrangement i en af DCUs kredse, skal du kontakte kredsen direkte.

Campingferie i udlandet
Det kan pt. være noget uoverskueligt at få et overblik over reglerne i udlandet. Vores bedste råd er, at du holder dig orienteret på Udenrigministerets hjemmeside.

Derfor udskød DCU åbningen af pladserne
Den 14. april åbnede DCUs 22 campingpladser delvist, forsigtigt og kontrolleret for at passe på vores gæster og ansatte. Fra 22. april åbnede også pladsernes legepladser, boldbaner og fælleskøkkener – alt sammen dog med ekstra forholdsregler ift. coronasituationen. Vi åbnede pga. coronasituationen 24 dage senere end planlagt, og det har været den sværeste beslutning, vi nogensinde har taget i DCU på vegne af dig som medlem, men vi har gjort det for at udvise samfundssind i kampen mod corona, passe på dig og din familie og passe på vores ansatte. Det, synes vi, man skal kunne forvente af en organisation, der repræsenterer de danske campister.

Fordelspladser er sprunget fra
Seks af DCUs fordelspladser har valgt at stoppe fordelssamarbejdet med DCU med øjblikkelig virkning, fordi de er utilfredse med DCUs udtalelser og ageren i forbindelse med coronakrisen, hvor DCU midlertidigt valgte at lukke alle sine 22 pladser for at udvise samfundssind og for at passe på pladsernes gæster og ansatte. De seks campingpladser, som ikke længere er fordelspladser, og hvor du som DCU-medlem derfor ikke længere får rabat, er Dalgård Camping, Råbjerg Mile Camping, Odder Strand Camping, Rømø Familie Camping, Esbjerg Camping og Bygholm Camping.
Se alle DCUs fordelspladser her

Tak for forståelsen og opbakningen
Mange – utrolig mange – har vist både forståelse og opbakning i en meget svær tid. 1.000 tak for det.

Kontakt DCU, hvis du er i tvivl om noget
Brug os - vi er lige her. Hvis du har spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe. Det gælder både lejrcheferne på vores 22 campingpladser, medlemsservice på tlf. 33210600, på info@dcu.dk og hovedkontoret generelt. Der er ingen dumme spørgsmål i disse tider.

Hjælp os med at passe på dig
Sidst, men ikke mindst, har vi en bøn til dig: Vi ved, der er mange holdninger til det, vi gør, og hvordan man kan håndtere coronasituationen, og det er også helt i orden, men vi lover, at vi forsøger at gøre camping så ”normalt” som overhovedet muligt for dig og din familie - uden at vi går på kompromis med sikkerheden. Hjælp os med at passe på dig ved at overholde de af Sundhedsstyrelsen allerede fremsatte anbefalinger om personlig hygiejne, at holde afstand osv. På den måde står vi sammen i kampen mod corona og passer på hinanden.

Tak for hjælpen. Vi glæder os til at se dig.


Pressekontakt: Landsformand Anne-Vibeke Isaksen, tlf. 40300604.

 

 

 

KONTAKT INFO DCU PLADSER

DCU-COPENHAGEN CAMP Tlf.: 36 41 06 00
E-mail: copenhagen@dcu.dk

DCU-CAMPING ALBUEN STRAND Tlf.: 54 94 87 62
E-mail: albuen@dcu.dk

DCU-CAMPING BILLEVÆNGE Tlf.: 23 11 80 35
E-mail: billevaenge@dcu.dk

DCU-CAMPING BLOMMEHAVEN Tlf.: 86 27 02 07
E-mail: blommehaven@dcu.dk

DCU-CAMPING EJSING Tlf.: 97 44 61 13
E-mail: ejsing@dcu.dk

DCU-FLYVESANDET STRAND CAMP Tlf.: 64 87 13 20
E-mail: flyvesandet@dcu.dk

DCU-CAMPING GJERRILD Tlf.: 86 38 42 00
E-mail: gjerrild@dcu.dk

DCU-CAMPING HESSELHUS Tlf.: 86 86 50 66
E-mail: hesselhus@dcu.dk

DCU-CAMPING HOLSTEBRO SØ Tlf.: 97 42 20 68
E-mail: holstebro@dcu.dk

DCU-CAMPING HORNBÆK Tlf.: 49 70 02 23
E-mail: hornbaek@dcu.dk

DCU-CAMPING KOLLUND Tlf.: 74 67 85 15
E-mail: kollund@dcu.dk

DCU-CAMPING KULHUSE Tlf.: 47 53 01 86
E-mail: kulhuse@dcu.dk

DCU-CAMPING MOLS Tlf: 86 34 16 25
E-mail: mols@dcu.dk

DCU-CAMPING NÆRUM Tlf.: 45 80 19 57
E-mail: naerum@dcu.dk

DCU-ODENSE CITY CAMP Tlf.: 66 11 47 02
E-mail: odense@dcu.dk

DCU-CAMPING RØRVIG Tlf.: 59 91 08 50
E-mail: roervig@dcu.dk

DCU-CAMPING RÅGELEJE Tlf.: 48 71 56 40
E-mail: raageleje@dcu.dk

DCU-CAMPING SKOVLY/TRANUM Tlf.: 98 23 54 76
E-mail: skovly@dcu.dk

DCU-CAMPING VESTERHAV Tlf.: 97 83 47 04
E-mail: vesterhav@dcu.dk

DCU-CAMPING VIBORG SØ Tlf.: 86 67 13 11
E-mail: viborg@dcu.dk

DCU-CAMPING ÅBYSKOV Tlf.: 62 23 13 20
E-mail: aabyskov@dcu.dk

DCU-CAMPING ÅLBÆK STRAND Tlf.: 20 58 98 37
E-mail: aalbaek@dcu.dk