Dit DCU

Dit DCU

Klar til sommersjov på DCUs pladser

Der er godt gang i aktiviteterne de kommende uger og måneder på DCUs pladser, hvor de hurtige fædre kan få en lokalbrygget øl på fars dag. 

Som altid er der tilbud nok at vælge imellem, når du bor på DCUs campingpladser, og det gælder ikke mindst nu, hvor vi går ind i årets varme måneder.


Hvis du camperer på en af DCUs 21 campingpladser søndag 5. juni, hvor det både er Grundlovsdag og Fars dag, får de første 25 fædre, der møder op i receptionen, udleveret en god, lokalbrygget øl, som de kan hygge sig med i forteltet. 
Da det for nogle uger siden var Mors dag, var der roser til de første 25 mødre, der dukkede op i receptionen. 

Musik i Nærum

Men sommeren byder naturligvis på meget andet end god øl og smukke blomster.

DCU-Camping Nærum bliver de musikalske toner slået an i sommerferien med musik på scenen om lørdagen fra 19 til 21. Første gang er lørdag 8. juli, og så kører det ellers derudad med musik de følgende lørdage i sommerferien frem til 12. august.

DCU-Camping Åbyskov Strand på Sydfyn er der i løbet af sommeren fuld skrue på aktiviteterne. I uge 28, 29 og 30 står den på krabbevæddeløb både onsdag og lørdag, mens den på mandage i de tre nævnte uger står på naturbingo. Tirsdage og fredage byder på kreativt værksted, og torsdage er helliget snobrødsbagning, hvor der dog tages forbehold for, at vejret kan spænde ben. Og endelig er der hver søndag morgenbadning for de friske, hvilket der er alle muligheder for på DCU-Camping Åbyskov Strand, eftersom campingpladsen, i lighed med adskillige andre af DCUs campingpladser, ligger helt ud til vandet.

Også på DCU-Camping Rågeleje Strand er der gang i aktiviteterne i løbet af sommerferien. Lørdag 1. juli er der minigolfturnering for både store og små, mens fredag 7. juli er forbeholdt børnene, når der inviteres til børnedisko på campingpladsen. I uge 28 hygges der med bordtennisturnering om mandagen, onsdag spilles der kongespil, og fredag inviteres der til vandsjov. Ugen efter er der bålhygge og minigolfturnering henholdsvis mandag og onsdag, inden der inviteres til børnedisko og skumparty om fredagen.
 

Du kan læse meget mere om sommeraktiviteterne under de enkelte DCU campingpladser på dcu.dk.