Dit DCU

Klar til sommersjov på DCUs pladser

Der er godt gang i aktiviteterne de kommende uger og måneder på DCUs pladser.

Som altid er der tilbud nok at vælge imellem, når du bor på DCUs campingpladser, og det gælder ikke mindst nu, hvor vi går ind i årets varme måneder.

DCU-Camping Åbyskov Strand på Sydfyn er der i løbet af sommeren fuld skrue på aktiviteterne. I uge 28, 29 og 30 står den på krabbevæddeløb både onsdag og lørdag, mens den på mandage i de tre nævnte uger står på naturbingo. Tirsdage og fredage byder på kreativt værksted, og torsdage er helliget snobrødsbagning, hvor der dog tages forbehold for, at vejret kan spænde ben. Og endelig er der hver søndag morgenbadning for de friske, hvilket der er alle muligheder for på DCU-Camping Åbyskov Strand, eftersom campingpladsen, i lighed med adskillige andre af DCUs campingpladser, ligger helt ud til vandet.

Også på DCU-Camping Rågeleje Strand er der gang i aktiviteterne i løbet af sommerferien. Lørdag 1. juli er der minigolfturnering for både store og små, mens fredag 7. juli er forbeholdt børnene, når der inviteres til børnedisko på campingpladsen. I uge 28 hygges der med bordtennisturnering om mandagen, onsdag spilles der kongespil, og fredag inviteres der til vandsjov. Ugen efter er der bålhygge og minigolfturnering henholdsvis mandag og onsdag, inden der inviteres til børnedisko og skumparty om fredagen.

På DCU-Camping Flyvesandet Strand er der i uge 28 snobrødsbagning, KREA-værksted og børnedisko, mens DCU-Camping Holstebro Sø i uge 27 blandt andet har perlesjov, børnebingo og familieyoga på menuen.

På DCU-Camping Gjerrild Strand er flødebollekasteren kørt i stilling onsdag kl. 14 i uge 27, mens der dagen før er kreativt værksted på pladsen.
 

Du kan læse meget mere om sommeraktiviteterne under de enkelte DCU campingpladser på dcu.dk.
 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her