Kampa – stabile fortelte uden stænger

Til sæson 2016 fortsætter successen med mange spændende nyheder

Kampa Ace er et meget rummeligt rejsefortelt med en dybde på tre meter. Det er fremstillet i kraftige materialer med et vandsøjletryk på 6000 mm. Der er store vinduespartier i alle sider med gardiner, samt ovenlys der giver et meget behageligt lys i forteltet. Alle sider er aftagelige, så hvis man ønsker det kan de enten lynes halvt ned til verandaposition, eller de kan tages helt af og man kan bruge forteltet som et solsejl.

Fordelene ved luftforteltene er mange; luftkanalerne er fastgjort til teltdugen og klar til brug med det samme. Alle luftkanaler er forbundet, så du behøver kun at puste teltet op et sted fra. Dette sker med den medfølgende manuelle pumpe, og opsætningen tager stort set ingen tid. Nedtagning er lige så nem.

Forteltene er utroligt stabile og kan tåle selv kraftig vind. Da stellet er luftkanaler og ikke faste stænger i metal eller kunststof, giver stellet efter for f.eks. vind i stedet for at knække sammen. Når vinden så aftager igen, retter luftkanalerne sig op igen.

Kampas luftfortelte kan benyttes det meste af campingsæsonen. Om foråret kan det fungere som et traditionelt rejsefortelt, om sommeren som en kombination af fortelt og solsejl og om efteråret, igen som et fortelt.

Kampas luftfortelt er nemt at stille op, meget stabilt og fås i mange modeller og størrelser.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her