Jubilæumsår skaber travlhed hos Adria

Dette år er gået stærk for Adria, som har været på overarbejde i anledning af sit 50 års jubilæumsår, som har budt på stigende salg

Ordrefremgang
Silver Collection jubilæumsprogrammet består af tre forskellige campingvognsmodeller, samt en række autocampere – alle med ekstra udstyr og store besparelser. Blandt udstyret i nogle af Silver Collection modellerne finder man tagmonteret aircondition der holder vognen kold i sommervarmen. Alle vogne har deuden fået eksklusivt sølv-eksteriør mens Adora-modellen i Silver-programmet også har fået ALDE centralvarme.

– Salget af campingvogne og autocampere har været ekstraordinært højt i jubilæumsåret. Vi har haft en ordrefremgang på mere end 30 % på europæisk plan og den samlede produktion på Adria-fabrikken er gået fra 9.500 til 11.500 enheder, fortæller Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Selv om fabrikken har foretaget flere justeringer for at imødegå det stigende antal bestillinger – blandt andet ansat medarbejdere over flere gange – vil der være forskydninger i leverancerne fra fabrikken frem til forsommeren 2016.

– Det er absolut ikke noget vi er glade for, men tager man de positive briller på skyldes det jo netop, at flere både nye og eksisterende campister er på vej tilbage til campinglivet og derfor er begyndt at handle campingvogne igen, forklarer Per Højgaard.

Sidste chance!

Silver Collection kampagnen ophører dog med udgangen af 2015, og det er derfor ved at være sidste chance hvis man overvejer en jubilæumsvogn.

– Når vi skriver 1. januar 2016 kan vi ikke længere bestille Silver Collection modeller på fabrikken. Det er dermed ved at være sidste chance hvis man vil nå at erhverve sig en af de populære modeller, slutter Per Højgaard.

Allerede nu kan den danske importør se, at man generelt ikke kan være helt så knivskarpe på leverancerne som man ellers har været vant til i mange år. For nogle modeller vil importørens eget lager dække efterspørgslen, mens andre modeller, som bestilles fra fabrikken, vil kunne opleve forsinkelser. Der kan dermed ikke gives klart svar på hvilke modeller præcis som påvirkes af forsinkelser men man gør alt for at sikre, at campisterne kan komme på camping i deres nye vogn til tiden.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her