Hymer B-Class ModernComfort I 690 G, autocamper, fritidsbil

Autocamper

Hymermobil – det bedste fra to verdener

Et samarbejde mellem Hymer og Mercedes sammensmelter nogle af campingverdenens bedste autocampere med noget af det ypperste inden for bilindustrien.

Nyeste resultat er autocampermodellen Hymermobil B-Class ModernComfort, hvor styrkerne fra Mercedes Sprinter er kombineret med Hymers prisvindende SCL-chassis og sat i serieproduktion. Dermed får man det bedste fra to verdener.

 

Til den lette side

Resultatet er et let og stabilt karosseri med forbedrede sikkerheds- og køreegenskaber.

Vognenes lave vægt efterlader en fin lasteevne i selv de store vogne med totalvægte på 3.500 kg, der således kan køres med et almindeligt B-kørekort.

Vognene har GRP-letvægtsdobbeltgulv og er isoleret med PUAL-teknologi, der giver en tæt og vridningsstabil konstruktion. Såvel frisk- som spildevandstank er indarbejdet i dobbeltgulvet, og det samme er ledninger, slanger og varmerør.

Billede
Hymer B-Class ModernComfort I 690 G, autocamper, fritidsbil

 

Blandt de udstillede ModernComfort-modeller var den fuldintegrerede B-MC I 690, der har en fritstående dobbeltseng bagest. Badeværelse og separat brusekabine findes i forlængelse af soveafdelingen, mens det vinkelformede køkken er placeret i venstre side lige bag siddegruppen, der har plads til to siddende passagerer. Forrest er siddegruppe og førerhuset, hvor Mercedes-stjernen troner elegant på rattet.