Meld dig ind i DCU

Husk at forny dit medlemskab

Hvis du vil være sikker på at modtage Camping-fritid fra begyndelsen af næste år og samtidig få alle de andre fordele ved at være medlem af DCU, skal du forny huske at forny dit medlemskab senest 1. december.

Tekst Torben Brandt

CfDet Camping-fritid, du modtog for et par uger siden, er årets sidste, og du får først den næste udgave af Skandinaviens største campingmagasin i begyndelsen af januar 2023.

Hvis du fortsat gerne vil være medlem af DCU, og har du tilmeldt dit DCU-medlemskab til betalingsservice, behøver du ikke at foretage dig noget.

Så trækkes pengene automatisk fra din konto i begyndelsen af december, og du kan fortsat i 2023 have glæde af at campere med store rabatter, få masser af medlemsfordele og – ikke mindst – otte udgaver af Camping-fritid leveret i din postkasse.

Hvis du ikke har tilmeldt dit DCU-medlemskab til betalingsservice, men betaler på et indbetalingskort gennem din bank, vil det være en stor hjælp for os, at du betaler senest 1. december, for så kan vi nå at få januar-udgaven af Camping-fritid omdelt til dig.

DCUs medlemsservice opdaterer antallet af medlemmer den første uge af december, og det er på baggrund af den medlemsliste, at vores distributionsselskab omdeler januar-nummeret af Camping-fritid 2023 i begyndelsen af det nye år.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her