Med familien i luksushytte

Hold påskeferie med familien i en luksushytte

Bo tæt på vandet eller lige ved skoven og nyd naturen sammen med familien - og hyg jer med masser af påskeæg, brætspil og nærvær.

Påsken står for døren, og for mange betyder det også et par dejlige, ekstra fridage. Benyt muligheden til at tage lidt væk fra det hele og se noget andet.

DCUs luksushytter indeholder alt, hvad I har brug for til en afslappende påskeferie, og de er indrettet som små sommerhuse. I skal bare købe ind til noget god påskemad, så klarer opvaskemaskinen tallerkner, rødvinsglas og kakaokopper.

De er på 38 kvm med toilet og bad, opvaskemaskine, TV, dyner, puder og med plads til op til 6 personer. Der er et værelse til de vokse og et til børnene - og en fælles stue med sovesofa, lænestole og spisebord.

 

Luksushytte Gjerrild
De perfekte rammer for en hyggelig påskeferie med familien, her på DCU-Camping Gjerrild Strand

 

Det er også trygt at lade børnene løbe ud at lege på campingpladsens skønne legeplads, og her er altid mulighed for at finde nye legekammerater og få brugt en masse energi.

Fælles for hytterne er også, at de ligger helt fantastisk midt i nogle af de smukkeste landskaber i Danmark og med direkte adgang til fredelige gå- eller cykelture i naturen.

 

Se og bestil de mange muligheder

DCU-Camping Rørvig Strand er stranden og skoven er lige uden for døren og indbyder til afslapning og aktiviteter. I kan gå eller cykle en tur i skoven og langs den smukke kyst. Elsker I god mad, så er der masser af gårdbutikker med lokale råvarer. Besøg Rørvig med havnecafe, fiskehandler og krabbefiskeri.

Fra DCU-Camping Ejsing Strand kan I tage Marguerit-ruten lige til Ejsing Strand, hvor der er fred og ro og naturen i højsædet. I kan nyde den populære strand, udsigten over Venø Bugt og slappe af eller tage på udflugter til Hjerl Hede, Spøttrup Middelalderborg eller Fur med eget bryggeri og de imponerende Knudeklinterne.

DCU-Camping Gjerrild Strand ligger på toppen af Djursland, midt i naturen ved en skøn sandstrand, og med masser af muligheder for at slappe af eller holde en aktiv ferie med paddleboard, fiskestang, cykel- og vandreture. I kan også tage på udflugt til nogle af de største dyreoplevelser i Danmark, f.eks. Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari og Kattegatcentret ved havnen i Grenå.

DCU-Camping Åbyskov Strand byder på udsigt over det sydfynske øhav med Langeland i kulissen. Gå en tur langs vandet og nyd naturen. Tag på udflugt langs den sydfynske kyst til Svendborg med hyggelige butikker, lækker fiskehandler mv. eller til Egeskov.

DCU-Camping Rågeleje Strand ligger helt unikt mellem en skøn strand og det fredede Heatherhill-område, som sender tankerne i retning af det skotske højland og indbyder til gåture. Besøg de nordsjællandske badebyer som Hundested, Liseleje, Gilleleje og Hornbæk.

DCU-Camping Ålbæk Strand er den nordligst beliggende DCU-plads med smuk natur, flot sandstrand og spændende udflugter til Grenen, Råbjerg Mile eller stå tidligt op og se fiskerne lande deres fangst på havnen i Ålbæk. Der er også gode, afmærkede vandre- og cykelstier både mod nord og syd.

DCU-Camping Odense er lig med en eventyrlig ferie midt på Fyn med shopping, lækre spisesteder, for eksempel Storms Pakhus med streetfood, og udflugter rundt på Fyn til en af de mange skønne strande, fx Flyvesandet eller Kerteminde.

DCU-Camping Tranum ligger helt tæt på noget af den mest storslåede natur i Nordjylland, hvor I kan forvilde jer ind i Danmarks måske mest uberørte skov, Fosdalen. På Slettestrand og Thorup Strand kan I se fiskerkutterne blive trukket direkte op på stranden. Eftermiddagskaffen kan nydes på det nærliggende Svinkløv Badehotel.

DCU-Camping Ebeltoft vil tiltale jer med byens smukke, gamle bindingsværkhuse, shopping i de mange butikker og chancen for at nyde en stor is eller øl fra det lokale bryggeri. Tag på tur til Nationalpark Mols Bjerge, Kattegatcentret, Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark og Ree Park Safari.

DCU-Camping Hornbæk har den populære lystbådehavn og stranden med blødt hvidt sand. Tag en tur på en af de flotte vandre- og cykelstier i området. I kan også tage en lille udflugt til det spændende Rudolph Tegners Museum og Statuepark, som er placeret i det eventyrligt lyngområde ’Rusland’ eller Kronborg Slot.

Vil I hellere slappe af med en god film, er der også tv i hytterne.
 

Få råd til et par ekstra store påskeæg

Du behøver ikke være medlem af DCU for at leje en luksushytte, men er du medlem, får du 10 procent rabat på lejen helt frem til den 24. juni (undtagen på helligdage).

Det betyder, at et medlemskab af DCU er tjent hurtigt hjem, og som medlem får du bl.a masser af inspiration til andre ferier i Danmarks største campingmagasin, Camping-fritid, leveret i din postkasse otte gange om året og bunkevis af medlemsrabatter på bil- og campingvognsrelaterede services, seværdigheder og meget andet.

Du kan læse mere om, hvad du får som medlem af DCU og melde din ind lige her.


 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her