Foto: Adobestock

Campingferie

Hold påskeferie med familien i en luksushytte

Bo tæt på vandet eller lige ved skoven og nyd naturen sammen med familien - og hyg jer med masser af påskeæg, brætspil og nærvær.

Af Redaktionen

Påsken står for døren, og for mange betyder det også et par dejlige, ekstra fridage. Benyt muligheden til at tage lidt væk fra det hele og se noget andet. Lej en (eller flere) af DCUs nye luksushytter ved enten Odense på Fyn, Rørvig Strand i Nordvestsjælland, Ålbæk Strand i Nordjylland eller Gjerrild Strand på toppen af Djursland.

Luksushytterne indeholder alt, hvad I har brug for til en afslappende påskeferie, og de er indrettet som små sommerhuse. I skal bare købe ind til noget god påskemad, så klarer opvaskemaskinen tallerkner, rødvinsglas og kakaokopper. Der er et værelse til de vokse og et til børnene - og en fælles stue med sovesofa, lænestole og spisebord. Det er også trygt at lade børnene løbe ud at lege på campingpladsens skønne legeplads, og her er altid mulighed for at finde nye legekammerater og få brugt en masse energi.

Fælles for hytterne er også, at de ligger helt fantastisk midt i nogle af de smukkeste landskaber i Danmark og med direkte adgang til fredelige gå- eller cykelture i naturen. DCU-Camping Rørvig Strand og DCU-Camping Ålbæk Strand ligger lige ved vandet, og her kan i f.eks. gå tur langs med kysten. Eller I kan søge ind i det smukke klitområde ved Ålbæk. I Rørvig er I også omgivet af skoven. DCU-Camping Odense ligger omkranset af skov, tæt på Fruens Bøge og det smukke Munke Mose-område med masser af vandrestier. Gjerrild Strand ligger midt i et område med masser af gode udflugtsmuligheder.

Der er også TV i hytterne, hvis I bare trænger til at slappe af sammen med en god film.

Få råd til et par ekstra store påskeæg
Du behøver ikke være medlem af DCU for at leje en luksushytte, men er du medlem, får du 10 % rabat på lejen helt frem til den 26. juni (undtagen på helligdage). Det betyder, at et medlemskab af DCU er tjent hurtigt hjem, og som medlem får du bl.a masser af inspiration til andre ferier i Danmarks største campingmagasin, Camping-fritid, leveret i din postkasse otte gange om året og bunkevis af medlemsrabatter på bil- og campingvognsrelaterede services, seværdigheder og meget andet.

Du kan læse mere om, hvad du får som medlem af DCU og melde din ind lige her.

Se - og book - luksushytterne her

Luksushytterne er på 38 kvm med toilet og bad, opvaskemaskine, TV, dyner, puder og med plads til op til 6 personer. 

DCU-Camping Ålbæk Strand

DCU-Camping Rørvig Strand

DCU-Camping Odense

DCU-Camping Gjerrild Strand